Helt unikke mængder kultur- og kunstoplevelser venter jer i Barcelona, og det samme gør skønne sandstrande med lunt badevand og palmer, samt livlige markeder med vidunderlige kulinariske fristelser. I vil ikke fortryde at lade jeres næste ferie gå til Barcelona.
Vælg mellem 137 sommerhuse
4-værelses lejlighed på 90 m² til 5 personer beliggende i centrum af Barcelona kun 2,5 km fra havet.
4-værelses lejlighed på 90 m² til 5 personer beliggende i centrum af Barcelona kun 2,5 km fra havet. Lejligheden er rummeligt og enkelt indrettet med udgang til en dejlig terrasse. Emne nr. 306-ES9510.127.1

Barcelona er Spaniens næststørste by og hovedstad i regionen Catalonien beliggende i det nordøstlige af landet helt ud til Middelhavet.

Smuk og unik arkitektur, kunst og kulturtilbud samt fantastiske shoppingmuligheder gør Barcelona til en fantastisk indholdsrig feriedestination. Byen er af romersk oprindelse, og kan i dag fremvise et væld af kunsthistoriske monumenter og kulturrigdomme samt en spændende madkultur.

Det store overblik over Barcelona, i bogstaveligste forstand, kan I få fra et af byens udsigtspunkter som eks. Park Güell, Castell de Montjuïc eller Columbus-søjlen ved Ramblaen.

I Barcelona er der er mange gode og interessante attraktioner og forlystelser tilpasset børnehøjde. Start for eksempel med et besøg i Parc de la Ciutadella, hvor de vilde papegøjer flyver hen over palmetoppene, samt i Barcelona Zoo, der har et væld af fascinerende, eksotiske dyr, legepladser, skønne picnicområder og naturligvis også forskellige typer af spisesteder.

I Gràcia ligger oplevelsescenteret Cosmocaixa, der appellerer til videbegærlige sjæle i alle aldre. Her formidles viden om en lang række fysiske principper, stens skabelsesproces, regnskovens sammensætning, planeterne i universet og mange andre tilsvarende emner.

Har I plads til en heldags familieudflugt i ferieprogrammet er Tibidabo-bjerget et godt valg. Største attraktion på bjerget er forlystelsesparken Parc d’Attracions de Tibidabo, hvor I er garanteret mange timers hygge og herlig underholdning sammen.

Ramblaen i Barcelona er en særdeles livlig og hektisk fodgængerboulevard, men samtidig også en farverig attraktion fyldt med oplevelser. En slentretur på Ramblaen giver jer både underholdning i form af de optrædende gadeskuespillere, samt mange sjove indtryk fra den umage menneskemængde og de handlende.

Det bugner med lækre spanske, kulinariske fristelser på de mange markeder i Barcelona, og ofte findes der desuden en hyggelig cafe eller en tapasbar i nærheden, hvor det er muligt både at nyde nogle af specialiteterne og den afslappede atmosfære.

I Barcelona vil I opleve nogle af klodens bedste samlinger af moderne kunstnere som Picasso (Museu Picasso), Miró (Fundació Joan Mirò), Dalí (Teatre-Museu dalí) og Tàpies (Fundació Antoni Tàpies), der også har været generøse nok til at skænke Catalonien mange udendørs skulpturer og monumenter. Derfor er kunst i Barcelona ikke blot at finde på de utallige kunstmuseer, men er også placeret mange steder i det offentlige rum.

I kort afstand fra centrum af Barcelona ligger bydelen Montjuïc placeret på et lille bjerg. En svævebane fører op til Castell de Montjuïc, hvorfra der venter jer en vidunderlige udsigt over hele Barcelona og Middelhavnskysten. Seværdigheden Castell de Montjuïc er en fæstning fra 1750’erne, som i dag huser et museum for gamle våben og uniformer. På Montjuïc findes mange typer smukke parker og haver som eks. Jardins de Joan Maragall, fyldt med templer og skulpturer, og Jardins Joan Brossa med dejlig middelhavsvegetation samt legefaciliteter til børnene. Spændende er også De olympiske anlæg, Museu Nacional d´Art de Catalunya og Fundació Joan Miró på Montjuïc.

En forfriskende dukkert i det skønne og solrige klima? Heller ikke hvad det angår vil Barcelona skuffe jer.
For foden af middelalderkvarteret er der 6 km naturskønne, palmeklædte strande ud til herligt, lunt havvand til jeres rådighed, og er I vilde med vandsport/vandrelaterede aktiviteter er det den østligste af Barcelonas strande Mar Bella Beach, I bør søge til. Stranden Icaria Beach, en af strandene i Vila Olimpica beliggende tæt på den olympiske marina, har et meget stort udvalg af restauranter mv. langs stranden, hvilket giver jer masser af muligheder for at nyde en dejlig frokost eller en kold forfriskning med tilhørende havudsigt.

Fra cykelsadlen vil I kunne opleve Barcelonas store seværdigheder og vidunderlige atmosfære på en dejlig intens måde. Der findes adskillige udbydere af cykel-sightseeingture i Barcelona, og siden byen i 1992 var vært for OL er der etableret 120 km cykelstier, så det hele kan foregå på en sikker og afslappet facon.

Privat sommerhusudlejning i Barcelona - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Barcelona er ejet af private. Derfor kan man i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus i Barcelona. Når du vælger at leje sommerhus privat i Barcelona hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning i Barcelona? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Barcelona hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Barcelona
På dette site finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse i Barcelona. Feline giver dig sommerhuse i Barcelona fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Barcelona på ét sted!

Leje af sommerhus i Barcelona med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Barcelona med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Barcelona på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Barcelona nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Barcelona - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Barcelona. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Barcelona. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Barcelona hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Barcelona her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Barcelona, et feriehus i Barcelona eller en feriebolig i Barcelona er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Barcelona til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Barcelona nu!

Vælg mellem 137 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
 • Ferielejlighed i Barcelona centrum

  Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
  Emne nr.: 507-37
 • Ferielejlighed i Barcelona ved privat udlejning

  Måske jeres ferie i Barcelona skal gå en tur forbi Camp Nou, hvor fodboldholdet FC Barcelona hører til. Oplev det kæmpe store stadion og forestil jer hvordan stemningen fylder stadion når holdet spiller på hjemmebanekampe. Er I til noget helt andet, kan I besøge byens mange smukke bygningsværker, hvor især Antoni Gaudi har bidraget med mange kendte værker, præget af organiske former.
  Emne nr.: 507-4055
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.