Ibiza er meget mere end hektisk badeferie med fest og farver. Denne naturskønne ø med det solrige og varme klima, har både historiske seværdigheder fra UNESCO's Verdensarvsliste samt en kalkstenshule med en fascinerende fortid at byde på.
Vælg mellem 240 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 7 personer med parklignende have og stor pool beliggende tæt på den skønne badebugt Cala Nova.
Hyggelig ferielejlighed til 7 personer med parklignende have og stor pool beliggende tæt på den skønne badebugt Cala Nova. I vil blive begejstret over den store terrasse med den smukke udsigt over haven til dette rolige og velholdte beboelseskompleks. Emne nr. 147-EMI102

Ibiza er en spansk ø beliggende i Middelhavet, der først og fremmest er kendt som et yndet mål for charterturisme med vægt på badeferie med festligt indhold. Øen er ca. 45 km lang, 25 km bred og har rundt regnet 100.000 indbyggere.

Ibiza er imidlertid meget mere end strandliv og fest! Her findes interessante, historiske seværdigheder og deriblandt flere på UNESCO’s Verdensarvsliste som for eksempel den gamle bydel i Ibiza by, D Alt Villa.
Øen er desuden kendt for sine gode shoppingmuligheder – prøv at gå på jagt efter en helt unik souvenir på eksempelvis Las Dalias Hippy Market (Sant Carles de Peralta), Hippy Market Punta Arabia (Es Canar) eller De Mil Amores (Ibiza Town).

Nyd den skønne, autentiske stemning på en vandretur gennem de smalle gader i den gamle bydel i Ibiza by. Tag et stop ved den historiske Santa Maria d’Eivissa katadral, som er bygget helt tilbage i 1200-tallet. Slap af og lad jer betage af udsigten fra den gamle bymur, hvorfra I kan se både det atmosfærefyldte havnekvarter og det smukke hav.

De vidunderlige strande på Ibiza er naturligvis et meget stort trækplaster. Heldigvis findes der lokationer både for dem, der ønsker liv og mange faciliteter, og for dem, der ønsker en mindre strand med mere rolige og fredelige omgivelser. De fleste af Ibizas strande har finkornet sand er meget børnevenlige med lavt vand. Enkelte strande består dog af småsten. De er alle oplagte omgivelser til såvel dykning som windsurfing og diverse andre vandsportsaktiviteter.

Gå ikke glip af at udforske Ibizas skønne natur: Halvdelen af øen er dækket af fyrreskov, og Els Amunts bjergkæden breder sig på den nordlige del. På Ibiza er der blandt andet mange mandel-, figen- og oliventræer samt produktion af citrusfrugter.

Holder I af friluftsliv og aktivitet i ferien er der gode muligheder for både cykling, vandring og endda klatring på Ibiza.

En eventyrlig og meget spændende seværdighed på Ibiza er den gamle kalkstenshule Cova de Can Marçà – beliggende i en klippe i Port de San Miguel de Balansat. I starten af den 20. århundrede blev hulen opdaget af smuglere, der satte sig for, at en labyrint af huler ville være det perfekte sted at skjule deres gods. I dag findes der en spændende guidet tur, som følger i smuglernes spor gennem den hemmelige passage og hele vejen ind igennem den fascinerende hule. Her vil I opleve et vidunderligt underjordisk univers bestående af stalagmitter, stalaktitter, fossiler og ”søernes hal”, der består af smaragdgrønne underjordiske søer, hvor vandet er farvet af det mos, som klipperne under overfladen dækkes af. Det ultimative højdepunkt i Cova de Can Marçà er det oplyste vandfald, hvor ekstra lydeffekter bidrager stærkt til en flot og komplet sanseoplevelse.

Leje af sommerhus på Ibiza med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus på Ibiza med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning på Ibiza har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus på Ibiza nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Ibiza - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus på Ibiza. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Ibiza. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Ibiza hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Ibiza her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Ibiza, et feriehus på Ibiza eller en feriebolig på Ibiza er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie på Ibiza til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Ibiza nu!

Vælg mellem 240 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.