Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
Vælg mellem 2.913 sommerhuse
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool. Lejligheden befinder sig i stueetagen af et moderne hus. Emne nr. 147-EBL200

Tæt på Alicante by ligger de børnevenlige strand Playa del Postiguet og Playa de San Juan. Begge strande er dejlige sandstrande med det Blå Flag, stille vand og palmer, og de er meget besøgte. Ønsker I mere fred og ro til jeres strandtur, kan I med fordel følge kysten lidt nordpå fra Playa del Postiguet til den mindre og hyggelige strand Playa del Coco eller vælge en af følgende strande.

I vigene tæt på havnen i Santa Pola ligger områdets to vigtigste strande, Lisa og Tamarit: Strandene har lækkert sand, og det klare vand er så lavt, at det er et godt sted at bade og lege med børnene. Slap af i sandet og lad windsurfere og kitesurfere stå for underholdning. Blandt de smukkeste strande er også Guardamar syd for Alicante. I klitterne står en 100 år gammel fyrretræsskov, der er flittigt besøgt af vandrere, og på stranden er der et børnevenligt legeområde. Bjergene bag Benidorm skaber læ og et skønt klima på to af landets bedste strande, Levante og Poniente. Levante er kendt for sin smukke solopgang, de Blå Flag sikrer, at strandene er meget familievenlige. Samtidig er her ideelt for sejlads, jetski og paraglidning, og på den fine promenade, kan man få slukket tørsten og stillet sulten.

Santa Barbara borgen på toppen af Benacantil bjerget er et enestående syn. Middelalderfortet blev grundlagt af muslimerne i det 9. årh. Alicantes bymuseum har til huse i borgen. Der er gratis entre til borgen, men det koster et mindre beløb at tage en elevator fra Alicantes bymidte op til borgen. Et andet af Alicantes spændende museer er det arkæologiske museum. Museets udstillinger, heriblandt også interaktive og audiovisuelle, fortæller regionens interessante historie fra oldtiden til i dag. Også tyrefægtermuseet på Plaza de Toro er et besøg værd.

Den ældste, stadig aktive kirke i Alicante er Santa Maria Basilika, som blev opført på resterne af en moske i perioden fra det 14. til det 16. årh. Arkitektonisk er basilikaen en spændende blanding af forskellige stilarter. Santa Cruz kvarteret ligger i den gamle bydel og er med de smalle, snoede gader og farvestrålende og smukt dekorerede Alicantes mest charmerende kvarter.

Man kan ikke besøge Alicante uden at lægge vejen forbi strandpromenaden Explanada de España. Den smukke promenade er lavet af røde, hvide og blå fliser i det flotteste mønster. Palmer og nogle af byens mest spændende bygninger danner sammen med udendørs restauranter og gadeboder rammerne om dette stemningsfyldte sted. Luksusbutikker og gadegøglere – her er noget for alle. Promenaden løber forbi Alicantes marina, hvor man kan bruge lang tid på at kigge på de luksuriøse både, hygge sig på restauranterne og i butikkerne.

Fra skråningerne af Cabezón de Oro er der et fantastisk udsyn over landskabet og Middelhavet. Her finder I indgangen til den store underjordiske drypstensgrotte, Cuevas del Canalobre, hvor der pga. den gode akustik afholdes mange koncerter.

Alicante regionen har også mange attraktioner for børn og barnlige sjæle. Blot en times kørsel fra Alicante ligger Vergel Safaripark. I en stor del af parken kører I i egen bil rundt blandt løver, leoparder, tigre og zebraer, men parken har også et område med klappedyr, hvor I kan komme i nærkontakt med dyrene, og et stort legeområde med go-karts og et lille tog. Gå ikke glip af de daglige shows med søløver og delfiner.

Ca. 30 km nord for Alicante ligger endnu en dyrepark, Mundomar Marin Park. Ud over shows kan I opleve dyrene under vandet i store bassiner og gå på opdagelse blandt parkens frodige planter, vandfald og grotter. Mundomar Marin Park ligger ved siden af Aqualandia, der er Europas næststørste vandland med rutsjebaner, jacuzzi og et legeland for de mindste. Begge steder har restauranter, og i Aqualandia kan I spise den medbragte mad.

Terra Natura Benidorm i Benidorm er en stor oplevelse for hele familien. Terra Natura Benidorm består af to parker; vandlandet Waterpark Benidorm og dyreparken Wildlife Park Benidorm. Det store vandland har våde oplevelser for hele familien, afslapningsområder og spisesteder. Dyreparken er en grøn jungle, hvor der bliver kræset for de mere end 1500 dyr. Vær med når elefanterne fodres og få en ridetur på et æsel.

Ved Sella i bjergene nord for Alicante og Benidorm ligger Aitana Safari Park. Her kommer I helt tæt på de gigantiske flodheste og elefanter, tigre, giraffer, slanger og mange flere. I kan være med til at fodre dyrene og få jeres egen sult stillet i parkens restaurant. Området ved Sella ideelt til vandreture. Kort og gps ruter er til fri afbenyttelse.

Leje af sommerhus i Alicante med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Alicante med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Alicante på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Alicante nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Alicante - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Alicante. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Alicante. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Alicante hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Alicante her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Alicante, et feriehus i Alicante eller en feriebolig i Alicante er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Alicante til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Alicante nu!

Vælg mellem 2.913 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2024 april
Beliggende tæt på meget fin strand, gode spisesteder og i rolige omgivelser.
Santa Pola
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Fantastisk roligt sted, med udsigt til golfbaner.
Ciudad Quesada-Rojales
4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Lidt lang til andet end indkøb
Rojales
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Et regulært sommerhus-/feriehusområde med et lille supermarked og nogle få restauranter. Ingen specielle ting at se på i nærområdet. En mindre lagunestrand der kræver en længere spadseretur, og afslutningsvis skal man lige kravle på et større stendige de sidste 50-100 m.
Jávea

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.