Blå himmel, solskin og 20-30 graders varme stort set hele året igennem - der er ikke noget at sige til at det er utroligt populært at tage til De Kanariske Øer. Pragtfulde sandstrande, flotte vulkaniske landskaber og masser af skønne ferieoplevelser venter jer.
Vælg mellem 2.856 sommerhuse Destinationer under De Kanariske Øer
Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas.
Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas på Gran Canaria. Huset har 10 værelser og er på 220 m² fordelt på 2 etager. Emne nr. 306-ES6220.51.1

Feriebolig De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en gruppe af øer, som er beliggende i Atlanterhavet ud for det nordvestlige Afrika. Klimaet er simpelthen pragtfuldt, hele året rundt. Det regner stort set aldrig og der er næsten ingen skyer. Tilbage er solskin, blå himmel og temperaturer på 25-30 grader om sommeren; resten af året er det meget sjældent, at der er mindre end 20 graders varme.

Når man lægger klimaet sammen med palmer, super skønne sandstrand og mange muligheder for oplevelser og udflugter, har man forklaringen på hvorfor De Kanariske Øer er blevet så populært et rejsemål.

Den største af øerne er Tenerife, som også er hjemsted for Spaniens højeste bjerg, den udslukte vulkan Teide. Den ligger i en UNESCO anerkendt nationalpark, som er den største attraktion på øen. En tur hertil er næsten ikke til at komme uden om, selv om det kan svært at løsrive sig fra de skønne strande.

Se ferieboliger på Tenerife

Fuerteventura er den næststørste af øerne. Landskabet er generelt mere uberørt end på de andre øer, og besidder sin egen barske skønhed. Strandene er superskønne, ikke mindst dem der ligger ved de vidstrakte klitter ved Corralejo på den nordlige spids af øen. Nyd livet på stranden, men tag også med på en af de ture, der fører jer gennem det flotte, vulkaniske landskab væk fra kysterne.

Se ferieboliger på hele Fuerteventura eller ved Corralejo

På trods af sin størrelse har Gran Canaria fået tilnavnet ”Miniaturekontinentet”, fordi den nordlige del er forholdsvis kold, mens den sydlige er varm og solrig. Fugleparken Palmitos Park, Cocodrilos Park og den botaniske have Jardin Canario er blandt øens største seværdigheder. Et af de mest populære ferieområder er Maspalomas, som ligger på den sydlige spids af øen.

Se ferieboliger på hele Gran Canaria eller i Maspalomas

Lanzarote er den fjerdestørste af De Kanariske Øer og er også den, som ligger tættest på Afrika. Du finder et bredt udvalg af skønne ferieboliger over hele øen, men de fleste ligger ved Puerto del Carmen, Puerto Calero og Playa Blanca på den sydlige del. Glæd jer til at dase på de dejlige strande.

Se ferieboliger på hele Lanzarote, i Puerto del Carmen, i Puerto Calero eller ved Playa Blanca.

La Palma er den femtestørste af øerne og er en af dem, der har haft den mest aktive geologiske fortid. Den nordlige del af øen er således domineret af et 9 kilometer bredt krater, som er 1,5 kilometer dybt. Caldera de Taburiente, som det hedder, kan kun nås til fods og turen kan være ret hård. Men måske er I heldige at se det hele fra oven, på vej ud eller hjem.

Landskabet er præget af plantager hvor der dyrkes bananer, paradisfugleblomster (strelitzia), appelsiner, avocadoer og vindruer. Det er også præget af de akvædukter, minas galerias, som igennem århundreder er udskåret for at lede vand fra bjergene ned til plantagerne. Det er vældig populært at gå tur langs akvædukterne (kræver tilladelse) ligesom en tur til vandfaldet Marcos y Corderos bør stå på listen over oplevelser man skal have med hjem.

Se ferieboliger på La Palma

Leje af sommerhus De Kanariske Øer med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus De Kanariske Øer med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning De Kanariske Øer på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus De Kanariske Øer nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse De Kanariske Øer - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus De Kanariske Øer. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie De Kanariske Øer. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus De Kanariske Øer hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus De Kanariske Øer her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus De Kanariske Øer, et feriehus De Kanariske Øer eller en feriebolig De Kanariske Øer er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie De Kanariske Øer til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus De Kanariske Øer nu!

Vælg mellem 2.856 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 januar
Meget stille og roligt. Kort afstand til både by og natur med vandrestier. Meget lokalt, væk fra strandpromenader, men der går busser til de steder ??
Adeje

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.