Madrid er Spaniens hovedstad og samtidig også landets største by. Madrid er bl.a. kendt for sine mange grønne oaser og parker samt sin store kunst- og kulturarv. Byen byder også på tapasbarer, skønne butikker og stemningsfyldte plazaer samt gode oplevelser for børn som forlystelser og legepladser.
Vælg mellem 150 sommerhuse
feriebolig madrid_306-ES4005.100.1.jpg
Emne nr. 306-ES4005.100.1.

En god måde at opleve Madrid på med børn er at benytte sig af hop-af-og-hop-på busserne. Fra toppen af disse får man gode oplevelser, uden at turen bliver for anstrengende for de korte ben. Og man danner sig et indtryk af alle de mange ting, man gerne vil nå at se nærmere på. Under den spanske guldalder blomstrede Madrid op, og flere af byens smukkeste bygninger stammer derfra. Stå af ved Plaza de Cibeles og giv jer god tid til at nyde den storslåede plads.

Området ved kongeslottet Palacio Real er også børnevenligt. På den smukke plads Plaza Mayor er der et lystigt leben, og her må børnene gerne lege og spille bold. Plaza de Olavide er også et oplagt sted at holde siesta. Nyd idyllen blandt smukke bygninger og caféer under blomstrende træer. I en af sidegaderne kan børnene hygge sig i legelandet En lugar de Chamberí.

Blandt Madrids store parker er Buen Retiro Park den største. Parken tilhørte det spanske kongehus indtil 1900-tallet, men i dag er parken et meget populært sted, hvor man kan sejle i robåd på søen, se dukketeater og gadekunstnere eller blot slappe af og nyde synet af de smukke skulpturer og monumenter.

Floden Manzanares løber gennem Madrid, og langs denne findes det store og spændende rekreativt område Madrid Rio. Her er mange spændende legepladser og udfoldelsesmuligheder for både yngre børn og teenagere, som f.eks. rutsjebaner, skøjtebaner, BMX- og skaterbaner. Børnene kan også plaske i vand, og de voksne kan glæde sig over områdets udstillinger og andre kulturelle tilbud, og så er det jo oplagt bare at nyde at have tid til samvær med familien.

Parque de Atracciones ligger i Casa de Campo parken og er en lille men god forlystelsespark med attraktioner og sjov for børn i alle aldre. Mød bl.a. de fire Teenage Mutant Ninja Turtles. Et fint sted til hygge og samvær med familien. Man må selv medbringe mad og drikkevarer, så kombiner besøget med en picnic. I Casa de Campo parken kan man også køre på segway på guidede ture.

Madrid Zoo Aquarium er endnu et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Zooen er en af de største i Spanien, og her er både vanddyr og landdyr i massevis. Blandt de mere sjældne dyr er kæmpepandaerne. Børn under 3 år har gratis entre til zooen.

Madrid har også museer for enhver smag og alder. Blandt de mere end 60 museer findes bl.a. et togmuseum, Museo del Ferrocarril, og Thyssen Museet hvor børnene kan hygge sig og lave egne kunstværker i workshoppen, mens de voksne besøger de udstillede værker. Og så er det jo også i Madrid, det berømte Pradomuseum ligger.

Privat sommerhusudlejning i Madrid - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Madrid er ejet af private. Af den grund kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Madrid. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat i Madrid hos Feline, risikerer du ikke, at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service i alle sommerhusområder igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Madrid? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Madrid hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Madrid
Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i Madrid. Feline giver dig sommerhuse i Madrid fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt nemmere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Madrid på ét sted!

Leje af sommerhus i Madrid med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Madrid med netop den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Madrid på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Madrid nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Madrid - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Madrid. Her kan du uden problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Madrid. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Madrid hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Madrid her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Madrid, et feriehus i Madrid eller en feriebolig i Madrid, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Madrid til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Madrid nu!

Vælg mellem 150 sommerhuse

Inspiration

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.