Madrid er Spaniens hovedstad og samtidig også landets største by. Madrid er bl.a. kendt for sine mange grønne oaser og parker samt sin store kunst- og kulturarv. Byen byder også på tapasbarer, skønne butikker og stemningsfyldte plazaer samt gode oplevelser for børn som forlystelser og legepladser.
Vælg mellem 70 sommerhuse
feriebolig madrid_306-ES4005.100.1.jpg
Emne nr. 306-ES4005.100.1.

En god måde at opleve Madrid på med børn er at benytte sig af hop-af-og-hop-på busserne. Fra toppen af disse får man gode oplevelser, uden at turen bliver for anstrengende for de korte ben. Og man danner sig et indtryk af alle de mange ting, man gerne vil nå at se nærmere på. Under den spanske guldalder blomstrede Madrid op, og flere af byens smukkeste bygninger stammer derfra. Stå af ved Plaza de Cibeles og giv jer god tid til at nyde den storslåede plads.

Området ved kongeslottet Palacio Real er også børnevenligt. På den smukke plads Plaza Mayor er der et lystigt leben, og her må børnene gerne lege og spille bold. Plaza de Olavide er også et oplagt sted at holde siesta. Nyd idyllen blandt smukke bygninger og caféer under blomstrende træer. I en af sidegaderne kan børnene hygge sig i legelandet En lugar de Chamberí.

Blandt Madrids store parker er Buen Retiro Park den største. Parken tilhørte det spanske kongehus indtil 1900-tallet, men i dag er parken et meget populært sted, hvor man kan sejle i robåd på søen, se dukketeater og gadekunstnere eller blot slappe af og nyde synet af de smukke skulpturer og monumenter.

Floden Manzanares løber gennem Madrid, og langs denne findes det store og spændende rekreativt område Madrid Rio. Her er mange spændende legepladser og udfoldelsesmuligheder for både yngre børn og teenagere, som f.eks. rutsjebaner, skøjtebaner, BMX- og skaterbaner. Børnene kan også plaske i vand, og de voksne kan glæde sig over områdets udstillinger og andre kulturelle tilbud, og så er det jo oplagt bare at nyde at have tid til samvær med familien.

Parque de Atracciones ligger i Casa de Campo parken og er en lille men god forlystelsespark med attraktioner og sjov for børn i alle aldre. Mød bl.a. de fire Teenage Mutant Ninja Turtles. Et fint sted til hygge og samvær med familien. Man må selv medbringe mad og drikkevarer, så kombiner besøget med en picnic. I Casa de Campo parken kan man også køre på segway på guidede ture.

Madrid Zoo Aquarium er endnu et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Zooen er en af de største i Spanien, og her er både vanddyr og landdyr i massevis. Blandt de mere sjældne dyr er kæmpepandaerne. Børn under 3 år har gratis entre til zooen.

Madrid har også museer for enhver smag og alder. Blandt de mere end 60 museer findes bl.a. et togmuseum, Museo del Ferrocarril, og Thyssen Museet hvor børnene kan hygge sig og lave egne kunstværker i workshoppen, mens de voksne besøger de udstillede værker. Og så er det jo også i Madrid, det berømte Pradomuseum ligger.

Leje af sommerhus i Madrid med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Madrid med netop den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Madrid på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Madrid nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Madrid - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Madrid. Her kan du uden problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Madrid. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Madrid hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Madrid her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Madrid, et feriehus i Madrid eller en feriebolig i Madrid, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Madrid til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Madrid nu!

Vælg mellem 70 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.