Den nordspanske provins byder både på storbyferie i dejlige Barcelona, afslappende solferie ved stranden på den 200 km lange kyst Costa Brava, skønne naturoplevelser, fred og ro på vandreture i Pyrenæerne. Glæd jer til kunsten, historien og kulturen og stemningen i de charmerende fiskerlandsbyer.
Vælg mellem 3.121 sommerhuse
2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet.
2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet. Fra huset er der 800 m til indkøbsmuligheder og 800 m til restaurant. Emne nr. 306-ES9425.695.1

Naturen i Catalonien er meget varieret og smuk. Den ene dag kan I bade og lege med børnene på de skønne børnevenlige sandstrande, slappe af i uforstyrrede bugter og nyde det betagende syn af stejle klipper og Middelhavets krystalklare vand. Alt sammen på den solrige Costa Brava.

Den næste dag kan I tage på vandretur i bjergene. Ta’ f.eks. med bjergbanen i byen Ribes til Vall de Nuria. Det er nemt at planlægge korte ruter, så også børnene kan være med og få de unikke naturoplevelser, og I kan hente kort på det lokale turistbureau. Cataloniens eneste nationalpark, Aigüestortes med søen Lake Sant Maurici ligger i Pyrenæerne. Oplev freden og roen i det naturskønne område med høje bjergtoppe, floder, vandfald og kløfter.

I kan også tage på opdagelse i de dejlige feriebyer, f.eks. Salou og Sitges nær Tarragona og f.eks. Tossa de Mar og Lloret de Mar i nærheden af Girona. Ved Tarragona er der flere end 60 strande og et stort og frugtbart landskab. Ikke at forglemme de store attraktioner, Poblet-klostret og de imponerende arkæologiske udgravninger, begge er medtaget på UNESCOs verdensarvsliste. Ved Lloret de Mar finder I paradiset for børn og andre vandhunde; de to kæmpe store vandlande Parc Aquátic de Lloret de Mar og Aquadiver in Platja d’Aro. Her er vandrutsjebaner i alle afskygninger og for alle aldre, pools og legepladser i vand og på land, men også grønne oaser med mulighed for at slappe og bare nyde at have ferie og tid til hinanden. De mange spisesteder sørger for, at I ikke går sultne derfra.

Barcelona er et skønt sammensurium af spændende historie og levn fra Middelalderen, kunst i verdensklasse, moderne storby og havet. Her finder I museer for stort set alt, f.eks. Picasso Museet, Cataloniens nationale kunstmuseum, Marine museet i det originale skibsværft og museet for den søde tand; Chokolademuseet. Kunstinteresserede bør også besøge Teatro-Museo Dalí i Figueres nær Girona, hvis I har mulighed for det.

Antonio Gaudi er arkitekten bag nogle af de mest fantasifulde og fantastiske bygninger i Barcelona. Mest kendt er sikkert kirken La Sagrada Família, der blev påbegyndt i 1883 og stadigvæk bygges på. Man bliver aldrig færdig med at finde nye detaljer på det storslåede og unikke mesterværk. Kirken er med på UNESCOs verdensarvsliste. Gaudis andre vidundere, som f.eks. Casa Milá, Casa Vicens og Park Güell er også i absolut særklasse med de farvestrålende mosaikker.

Ramblaen er Barcelonas festlige hovedstrøg. Her er liv og glade dage, caféer, blomsterhandlere, gøglere og det indbydende La Boqueria-marked, hvor I kan købe alt, der kan spises og drikkes, lige fra frisklavet kaffe og tapas til blæksprutter og frisk frugt. Ved den nederste ende af Ramblaen finder I Colombus-monumentet og få skridt derfra den hyggelige havn, hvor turbåde tager jer med ud på vandet, så I kan nyde synet af byen fra havsiden. Ude på molen ligger et stort og moderne shoppingscenter, og stranden ligger i gåafstand fra bymidten.

Har I mod på en tur med kabelbanen Funicular de Montjüic op på Montjüic-højen, får I en virkelig god oplevelse og et fantastisk udsyn over Barcelona og Middelhavet. Det kan anbefales at tage de to ture med hop-af-og-på busserne, så I får hele den dejlige by at se. Vær opmærksom på at de mest spændende og særprægede butikker og tapas barer ligger i sidegaderne til Ramblaen.

Leje af sommerhus i Catalonien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Catalonien med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Catalonien på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Catalonien nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Catalonien - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Catalonien. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Catalonien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Catalonien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Catalonien her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Catalonien, et feriehus i Catalonien eller en feriebolig i Catalonien er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Catalonien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Catalonien nu!

Vælg mellem 3.121 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.