Emne nr.: 147-EBA035
Emne nr.: 147-EBA035

Uanset hvilken villa du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en villa med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop den villa, der matcher dine behov, er det afgørende, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst giver dig det største udvalg af villaer.

At finde din villa er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Din jagt efter ”valencia villa swimming pool” er lige kommet på at lykkes. Hos Feline Holidays kan du nemlig altid finde det mest omfattende udvalg af skønt beliggende villaer med pool. Antallet af villaer, du får mulighed for at vælge mellem, har væsentlig betydning for, hvor vellykket ferien bliver; jo flere villaer der er, jo bedre muligheder har du for, at alle ønsker kan blive opfyldt.

En ferie i en villa med pool er en ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst det passer ind i jeres program. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I til en forandring ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal gå op i en højere enhed sammen med børnenes, er det for de fleste helt umuligt at finde en hel uge til at tage på ferie sammen. Sådan er det i hvert fald det meste af året. Der er dog en populær løsning på udfordringen: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres favorit villa i f.eks. 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle hyggelige dage sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med næsten 788.000 indbyggere er Valencia den tredje største by i Spanien efter hovedstaden Madrid med 3,18 mio. indbyggere og Barcelona med 1,62 mio. indbyggere.

I bør ikke gå glip af en spadseretur gennem byens centrum under jeres ferie i Valencia. Små stræder fører jer til adskillige seværdigheder, restauranter og caféer.

Hvis I gerne vil vide mere om Valencias historie og indbyggere, skal I besøge Museu Valenciá d'Etnologia. Her kan I lære mere om samfundet og udviklingen i den østspanske storby.

Hvis du er en foodie, bør du helt bestemt tagge på en tapas-tour i Valencia, som tilbydes af forskellige udbydere.

I Valencia lærer I Spaniens natur at kende fra en helt ny side. I L'Oceanográfic kan I, så at sige, dykke ned i landets undervandsverden. Oceanmuseet åbnede i 2003 og venter på jer med omkring 45.000 dyr.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den villa, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Hvis du finder den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 2.842 sommerhuse