Emne nr.: 034-8164

Det er intet problem at finde det sommerhus, der opfylder jeres ønsker til ferien. Det har den helt enkle forklaring, at langt hovedparten af de mange sommerhuse, som du finder her på hjemmesiden, er beliggende tæt ved vandet. Det giver dig helt automatisk et meget stort udvalg og dermed også de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted. Det tager ikke mange minutter at få klaret bookingen, og når den er på plads, er der kun tilbage at glæde sig, til I skal af sted.

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være helt sikker på, at der venter mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller ren og skær hygge i det sommerhus, I har lejet, er selvsagt helt op til jer.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Åh du hyggelige Sydsjælland! Drømmende landskaber, strand og hav, behageligt klima og særledes gæstfrie danskere - alt dette og meget mere venter jer på en ferie på Sydsjælland.

Karrebæksminde er kendt for sit forskellige vandsportprogram. Uanset om der er surfing, vandski, dykning eller windsurfing - alt er muligt her.

Kalvehaves mest berømte bygning er kirken. På en dejlig aftenstur kan man tage et kig indenfor.

Oplev Sydsjælland på cykel. Langs kysten er der vidunderlige stier gennem enge og skove. Aktiv ferie i Danmark er sjovt og giver glæde.

I dag går turen til fjorden. I det fjerne kan man allerede se dagens mål. Øen Langø byder velkommen med smuk natur og drømmende landsbyer.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 57 sommerhuse