Emne nr.: 042-SL256

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når din søgning efter ”sommerhus uge 30 sydsjælland” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet netop det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Der er ingen tvivl om, at I kan se frem til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 30. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den travle hverdag, til at komme væk hjemmefra og til, at I får masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sydsjælland er et populært sommerhusferieområde i Danmark. En oase fyldt med spændende seværdigheder venter jer.

Strandene ved Karrebæksmindes er især familievenlige. På mange af dem er hunde også tilladt. Vandkvaliteten er også første klasse. Glæd jer!

Hovskov er et stort skovområde på Sydsjælland. Skovstier fører gennem et fortryllende landskab. Tag på vandretur!

Minigolf med havudsigt. Dette er muligt på øen Enø. Man kan dog også fiske efter krabber, fjordrejer og fladfisk med sine børn.

Kalvehaves mest berømte bygning er kirken. På en dejlig aftenstur kan man tage et kig indenfor.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse