Emne nr.: 130-K51451
Emne nr.: 130-K51451

Et sommerhus med pool er lig med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere sommerhuse du kan mellem, jo bedre muligheder har du for at finde den helt rigtige ramme om familiens forestående ferie. I den henseende er du kommet til den helt rigtige side; her kan du nemlig altid finde det mest omfattende udvalg af eftertragtede og skønt beliggende sommerhuse med pool.

Vel ankommet til jeres foretrukne sommerhus kan I glæde jer til en ferie i attraktive rammer. Der er intet, der når op på siden af et sommerhus med pool, når det handler om at forkæle sig selv. Et ophold her er en uforglemmelig oplevelse for jer alle.

Det er intet problem at booke en periode, der er mindre end en uge. Det er der faktisk mange, der gør, fordi det er langt nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle kalendere. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, er det helt sikkert, at I alle vender tilbage med masser af frisk energi efter en dejlig ferie med tid til hinanden.

Ferien er noget særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme omkring den. Dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan glæde jer til i det sommerhus, I beslutter jer for.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mange kilometer strand venter jer på Sydsjælland. Nyd Danmarks ro og skønhed.

Besøg Vesterhavegaard æble- og drueplantage. Der er gårdbutik med lokale danske delikatesser.

Fra Karrebæksminde når man øen Enø via en bro. Der er smukke naturstrande, der inviterer til badning.

Fisketur! Ved de tre små havne i Karrebæksminde sejler udflugtsbåde til kendte fiskeområder.

I dag kan I forvente jer en meget speciel og eksotisk ferieoplevelse. Der er et kendt krokodillezoo i Eskildstrup. Oplev de imponerende dyr på tæt hold.

Besøg Zoopark Sydsjælland nær Næstved. Her bor mange eksotiske dyr fra hele verden. En spændende dag for hele familien!

Kalvehaves mest berømte bygning er kirken. På en dejlig aftenstur kan man tage et kig indenfor.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde her på domænet er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse