Emne nr.: 147-ECC708
Emne nr.: 147-ECC708

Her på siden kan du i løbet af ingen tid finde netop den villa med pool, der opfylder familiens krav. Forklaringen er, at du hos os får det største udvalg af disse luksuriøse villaer. Jo flere der er at vælge mellem, jo nemmere bliver det at finde det helt rette sted. Lige så nemt og enkelt som det er at finde den villa du foretrækker, lige så nemt og enkelt er det at få klaret bookingen efterfølgende.

En ferie i en villa med pool er en ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst I har lyst. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I for en gangs skyld ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

Villaerne med pool er i høj kurs hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke en nødvendighed. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan en villa en stadigt mere populær ferieform. I slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af frisk energi.

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i den villa, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter den villa, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig den villa, der passer til din familie.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den villa, der matcher familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Murcia ligger i sydøst Spanien, og er med sine 453.000 indbyggere den største by i regionen af samme navn. Med et areal på mere end 880 km2 er Murcia den syvende største by i det sydeuropæiske land.

En af de mest spektakulære udsigter over Murcia, kan nydes fra borgen i Monteagudo, som blev bygget på en bakke foran byen i det 11. århundrede. Et andet højdepunkt er den imponerende statue af Kristus.

Katedralen i Murcia blev bygget i tiden mellem 1394 og 1465, og har i dag karakteristiske kendetegn fra forskellige epoker. Gotisk, renæssance og barok mødes med neoklassiske og rokoko elementer. I bør bestemt ikke gå glip af et besøg i Cathedral de Santa Maria.

Hvis I besøger Murcia i marts eller april, bør I helt bestemt besøge middelalderfestivalen på Mount Monteagudo.

Murcia har den smukkeste naturpark i sydøst Spanien. Terra Natura Park byder sine gæster velkommen med adskillige dyr fra den iberiske halvø og Afrika. Derudover tilbyder det tilknyttede vandland sjov og spænding for hele familien.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores villaer. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din villa hos os.

Såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af villaer, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 410 sommerhuse