Emne nr.: 160-F2010

Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan lave et løsningsforslag, der opfylder præcis dine krav, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af Danmark du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Sydsjælland online her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et nyt sted at bo?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på hjemmesiden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan når som helst leje dem i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der dog brug for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Sydsjælland i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan altid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere, er det også en mulighed. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de seværdigheder, som nærområdet byder på.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der matcher dine behov, har det stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en varieret ferie for hele familien. Sydsjælland byder på fritidsaktiviteter fra tidligt til sent.

Der er et velkendt sejlområde ved Kalvehave kyst. Stå til søs og udforsk Danmark fra vandsiden.

Planlæg en tur til Danmarks første UNESCO biosfære. Kridtklinten "Møns Klint" rækker 128 meter op i himlen.

Ikke langt fra landsbyen Kalvehave Sogn ligger labyrintparken - en destination for hele familien. Jeres børn vil elske labyrinten.

Besøg Vordingborgs historiske museum og lær mere om de spændende detaljer om jeres feriedestination.

Kalvehaves mest berømte bygning er kirken. På en dejlig aftenstur kan man tage et kig indenfor.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 63 sommerhuse