Emne nr.: 090-44173

Her på Feline Holidays kan du altid få overblikket over det største udvalg af den mængde af billige sommerhuse, det er muligt at leje i øjeblikket.

Besparelsen på jeres sommerhus kan passende bruges til endnu flere af de oplevelser, som Sydsjælland byder på.

Det antal billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger en hel del hen over året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således en meget stor betydning for, hvor mange sommerhuse du kan vælge mellem.

Det sker af og til, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører til i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Du kan roligt begynde at glæde dig til en dejlig ferie sammen med familien i det sommerhus, du falder for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi at ingen af jer har travlt. Tværtimod har I alverdens tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den oplagte ramme, fordi I får 100% frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferier på Sydsjælland: Smuk natur, charmerende fiskerlandsbyer, en varieret kultur og masser af sjov. Lyder det ikke som den perfekte familieferie?

Se eksotiske dyr? Dette ønske kan gå i opfyldelse på ferie på Sydsjælland. Helt specifikt, når I besøger safariparken i Knuthenborg. Man kører gennem parken i egen bil. De vilde dyr kan observeres fra bilen.

Kalvehaves mest berømte bygning er kirken. På en dejlig aftenstur kan man tage et kig indenfor.

Oplev Danmarks regionale delikatesser. Der er flere gårde på Sydsjælland, der sælger deres produkter direkte til kunden. Mhh .. ferien går lige i maven.

Skaverup ligger direkte ved Avnø Fjord. Vikingerne plejede at lægge til her. I dag kan man fiske eller svømme ved stranden.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 62 sommerhuse