Et sommerhusudlejning Thy 7 personer er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 386 sommerhuse Destinationer under Thy
Sommerhusudlejning thy 7 personer Emne nr. 121-17-1209
Emne nr. 121-17-1209

Lej dit sommerhusudlejning Thy 7 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhusudlejning Thy 7 personer her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhusudlejning Thy 7 personer.

Når du booker et sommerhusudlejning Thy 7 personer hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et sommerhusudlejning Thy 7 personer hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

et rigtig dejligt område kommer helt sikkert igen

Thy er et godt sted at tage hen. Kyststrækninger 20 km. nord og syd for Klitmøller er oplevelsesrige. Ture på Nordmors til molersklinter, når vi medbringer en hammer samt turistbrochurer om Mors er der mange oplevelser. Værelsesudsigten var formidabel med udsigt over spejlblank Limfjord.  

Et rigtigt godt område, stedet hvor man får slappet af.

Dejligt område

Renoveringen af Molen og det nye havbad er super flot og både børne og ældre venlig.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning Thy 7 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning Thy 7 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer overhovedet. Jeg havde kontakt til Tina og hun svarede med det samme når jeg mailede spørgsmål. Meget prof.

Kvalitet og service. Første skridt mod en dejlig ferie. Min familie har flere gange booket gennem Feline. Vi er aldrig blevet skuffet. Hjemmesiden er nem og overskuelig, få klik og huset er fundet. Samtidig har vi altid fået en fantastisk service, så derfor vender vi tilbage hver sommer, og anbefaler det varmt til andre.

Super oplevelse. Vi er netop hjemkommet efter en fantastisk ferie i Pistoia - Toscana. Bestilte gennem Feline, hvilket var både billigt og nemt. Havde absolut ingen vanskeligheder, og alt foregik efter bogen. Beskrivelsen levede op til stedet!

Altid god service uanset hvor vi har været henne!

Vælg mellem 386 sommerhuse

Andre artikler om Thy

Vis alle artikler om Thy

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet