Emne nr.: 089-212
Emne nr.: 089-212

Uanset hvilket poolhus, du falder for, kan I alle glæde jer til en ferie i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige. Der er ikke noget, der når op på siden af et poolhus, når der er tale om luksus. Uanset hvordan vejret og temperaturen er udenfor, venter der et skønt, tropisk klima omkring pool’en.

I jagten på et poolhus er det betydningsfuldt, at du kan vælge mellem så mange poolhuse som muligt. På den måde sikrer du dig de bedste chancer for at finde netop det poolhus, der opfylder dine ønsker. Her på Feline Holidays giver vi dig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede poolhuse.

Når du har fundet det poolhus, du helst vil have, er det om at få bookingen klaret. Det foregår nemt og hurtigt online, og herefter er der kun forventningens glæde tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den gamle fiskerlandsby Agger ligger ved det sydlige udløb af Nationalpark Thy. Landskabet er uberørt og unikt i Europa.

Agger har en lang og godt befæstet sti på stranden. Stien er optimal for personer med handicap. Den er også skøn til forældre, der går en tur med barnevognen på stranden.

Fiskerelskere finder et paradis i Agger. Der er dagligt friske fisk på den lille havn. I godt vejr lander de små både på stranden og sælger deres fangst direkte derfra.

Agger ligger i Danmarks ældste nationalpark. Hede klitter og klare søer i et vidtstrakt landskab præger billedet. Det er perfekt til lange cykel- og gåture.

Revene og sandbankerne i Limfjorden tiltrækker sæler. På en tur til Agger Tange er der gode chancer for at se de ofte legesyge sæler.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit poolhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle poolhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit poolhus hos os.

Hvis du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 63 sommerhuse