Emne nr.: 130-B40014
Emne nr.: 130-B40014

Når der både skal være plads til alle om spisebordet og godt med rum til at sidde i jeres egne tanker og slappe af, er et sommerhus til 22 personer et rigtig godt valg. Her er der masser af plads til både hyggeligt samvær og individuelle ferieønsker for 3-4 familier. Uanset hvilket sommerhus med plads til 22 personer du bestemmer dig for, kan I alle se frem til et på alle måder perfekt ophold. Når vi er oppe i denne kategori af sommerhuse, vil der tit findes luksus faciliteter som f.eks. en pool eller et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden med sjove og hyggelige spil.

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den næste ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. For så vidt angår det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Agger ligger i et naturnært landskab på en lang, smal landtange mellem Nordsøen og udløbet af Limfjorden.

Købmanden i byen har alt til de daglige behov. Små butikker indbyder til at kigge og om sommeren kan I selvfølgelig få is på stranden. Der er alt, hvad der hører til på en ferie.

Der et informationshus om Agger Tange ved færgehavnen. Her bliver livet i lagunen vist og fra husets tag strejfer udsigten over landskabet.

Vand og sol skaber altid et helt særligt lys. Moderne kunstnere fanger stemningen på billeder og finder et stort udvalg af motiver i Agger.

Revene og sandbankerne i Limfjorden tiltrækker sæler. På en tur til Agger Tange er der gode chancer for at se de ofte legesyge sæler.

Fiskerhuset er et skønt gult hus fra gamle dage. Om sommeren er dørene åbne, og besøgende kan få et indblik i fiskernes liv ved vestkysten.

Rundt om Agger er der et net af godt udbyggede cykelstier gennem landskabet. En af de dejlige ruter fører til færgehavnen i syd.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1 sommerhuse