En sommerhusferie i Danmark er altid en sikker succes. Få tips til hvilke typer sommerhuse du kan leje og til hvordan du bedst sikrer dig drømmehuset i den helt rigtige uge.
Vælg mellem 38.817 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus i danmark

Sommerhusferie i Danmark

De skønne og langstrakte strande, den friske luft ved havet og den flotte natur er nogle af de vigtigste grunde til, at Danmark er et meget populært land at holde ferie i. Langt de fleste gæster vælger at tilbringe ferien i et af de mange sommerhuse, der findes i hele landet.

En uge eller to i et sommerhus er simpelthen indbegrebet af dansk hygge. Der er masser af tid til hinanden, til at slappe af og selvfølgelig også til sjove udflugter sammen med børnene. Afstandene i Danmark er ikke særlig store, så der er aldrig ret langt til seværdigheder, attraktioner og forlystelser.

sommerhusferie i danmark
Så bliver det ikke meget bedre! Livet er skønt i et sommerhus.

Antallet af danske sommerhuse er så stort, at du altid vil være i stand til at finde ét, der matcher netop dine ønsker. Måske har du egentlig ikke behov for så meget mere end et mindre hus hvor familien kan spise og overnatte, fordi I gerne vil bruge tiden på udflugter og fornøjelser i lokalområdet?

Det kan også være at årets sommerferie skal foregå på første klasse, og at det derfor er et krav at der en swimmingpool i sommerhuset? Du kan være 100% sikker på at børnene vil elske at pjaske og lege i poolen, uanset hvordan vejret arter sig. Det er som at have jeres helt egen svømmehal, som er åben når det passer jer.

En tredje mulighed er, at du er i færd med at planlægge en ferie hvor I skal af sted sammen med familie eller venner. Det kræver selvfølgelig at du finder et sommerhus som er større end normalt. Selv om disse huse ved første øjekast koster mere pr. uge, er prisen faktisk ikke så høj endda.

Det hænger selvfølgelig sammen med, at I er to parter som deler lejeprisen. Som en bonus vil der ofte være pool, spa og aktivitetsrum i de større huse. Her venter mange hyggelige timer sammen med hinanden.

Hvordan finder man nemmest et sommerhus i Danmark?

Jo flere sommerhuse du har at vælge imellem, jo bedre chancer har du også for at få dine ønsker opfyldt. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i hele Danmark, så hos os kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne.

TIP: Jo før du begynder at søge efter det sommerhus du ønsker dig, jo bedre chancer er der for at du får det. Efterspørgslen er særligt stor i ugerne 28-32, og et sommerhus kan jo i sagens natur kun udlejes én gang om ugen. Derfor er det altid en god ide at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vælg mellem 38.817 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark