Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhuse Thy 8 personer . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 332 sommerhuse Destinationer under Thy
Sommerhus thy 8 personer Emne nr. 121-18-4029
Emne nr. 121-18-4029

Lej dit sommerhuse Thy 8 personer  her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhuse Thy 8 personer  hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhuse Thy 8 personer  hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Super område, noget at lave i alt slags vejr.

masser af se på også i cykelafstand.

Perfekt naturområde for dem der gerne vil trave og opleve Vesterhavet, Thy Nationalpark

meget flot område med smuk natur

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhuse Thy 8 personer  du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhuse Thy 8 personer  til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhuse Thy 8 personer , så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fungerede rigtig godt og fik hurtigt svar hvis vi mailede spørgsmål. F.eks. bestilte vi rengøring senere og det var ikke noget problem. Dejligt…

Lækker side og god service, mange forskellige dejlige emner.

Meget tilfredse ;-) Har gennem flere år lejet sommerhuse og ferielejligheder gennem Feline og vi er meget, meget tilfredse. Det er nemt at booke og man får hurtigt svar og bekræftelse. Vi har en enkelt gang pga. sygdom, været nødt til at afbestille og det var uden problemer. God og overskuelig hjemmeside.

Altid god service.

Vælg mellem 332 sommerhuse

Andre artikler om Thy

Vis alle artikler om Thy

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet