Midt i det danske kystlandskab ligger Børsmose. Ikke langt herfra ligger Vejers Strand. Ferieregionen er en af de mest populære danske feriedestinationer grundet den brede strande, de høje klitter og de mange vidunderlige sommerhuse.
Vælg mellem 711 sommerhuse
Sommerhus Børsmose_121-26-3096
Emne nr. 21-26-3096

Tre smukke farver udgør denne fantastiske ferieregion: Det blå hav, det cremefarvede sand og klitternes grønne græs.

Fra Børsmose er der ikke langt til flere nærtliggende småsøer, ligesom der ikke er langt fra områdets sommerhuse til vandet og det smukke klitlandskab. Udover havet, stranden og klitterne er en tur ud i det enestående hedelandskab også en flot naturoplevelse. Her finder man noget for enhver smag året rundt.

Hvis man søger lidt afveksling kan en tur til Vejers varmt anbefales. Her kan I gå på opdagelse i de små butikker i den hyggelige kystby. I kan købe ind til det daglige behov eller ose rundt mellem alskens kunstværk. Her er både lysstøberi og bolsjefabrik.

Hvis man interesserer sig for kunst, kan det betale sig at se sig godt for i de mange gallerier. Når I ikke selv vil stå for aftenmenuen, finder I med garanti en hyggelig plads på en af byens restauranter.

Den nordlige strand er bilfri zone og er forbeholdt gående og cyklister. På den brede sandstrand kan I derfor helt uforstyrret bade, lege og spille boldt med børnene. Vandet bliver kun langsomt dybere, så selv familiens mindste kan være med til at hygge sig i vandkanten. Om sommeren er stranden endda overvåget af en livredder.

Bag rækken af klitter ligger Langsø og Filsø ved Kærgaard Plantage. Her ligger det eventyrlige hedelandskab Løvklitterne med gamle forgrenede egetræer og et stort lyngtæppe. I skoven lever også det danske kronvildt. Filsø er udtørret og er i dag et interessant fuglereservat.

Et stykke længere mod syd finder man endnu et naturreservat på en bjergskråning. Herfra har man en flot udsigt over Langsø og klitlandskabet mellem Børmose og Grærup.

Regionen er det rette sted for badegæster og børnefamilier: Stranden er bred og lavvandet. Klitterne og hedelandskabet indbyder til lange gåture, hvor selv de mindste børn kan være med på udkig efter dyreliv. Det er også oplagt at udforske området på cykel. Hvis I ikke selv har cyklerne med, kan disse lejes i de omkringliggende byer.

Havet og Langsø står til rådighed for lystfiskere, mens golfspillere kan tage til Henne Golfplads blot 20 km herfra. Der er intet i vejen for en aktiv ferie, når man lejer et sommerhus ved den danske vestkyst.

Udover de mange ferieaktiviteter i naturen, er der også mange spændende seværdigheder i området. I Vejers finder I et fint udvalg af butikker, hvor børnene blandt andet kan lave deres egne bolsjer eller dryppe lys. I Blåvandshuk ligger et fyrtårn fra år 1900. Når man kommer til tops, belønnes man med en flot udsigt over Vesterhavet. Regionens naturcenter informerer desuden om egnens plante- og dyreliv.

Hvis der skal ske lidt mere på ferien, kender de fleste børn de farvede klodser fra LEGO – gør lidt ekstra ud af ferien og tag på dagsudflugt til LEGOLAND, der ligger 74 km fra Børsmose.

Leje af sommerhus i Børsmose med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Børsmose med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Børsmose på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Børsmose - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Børsmose. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Børsmose. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Børsmose her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Børsmose, et feriehus i Børsmose eller en feriebolig i Børsmose er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Børsmose til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Børsmose nu!

Vælg mellem 711 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fin beliggenhed
Vejers Strand
10 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Vejers er bare dejlig
Vejers Nordøst
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Godt klitlandskab og god vesterhavsstrand
Vejers Nordstrand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Skønt område
Vejers Strand
11 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Skøn natur med Vesterhavet og de smukke engsøer tæt på.
Vejers Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet