Jegum er et dejlig roligt sommerhusområdet og perfekt til en afslappende og hyggelig familieferie. Den skønne og uforstyrrede natur indbyder til vandre- og cykelture på områdets omkring 11 km naturstier. Langs stierne er der opstillet bænke, så man kan holde pauser, nyde naturen og den evt. medbragte madkurv. I Jegum findes en købmand, en minigolfbane og to tennisbaner.
Vælg mellem 351 sommerhuse
Moderne sommerhus til 6 personer i Jegum med spabad og sauna. Her kan man have en dejlig ferie på alle tider af året.
Moderne sommerhus til 6 personer, hvor man på alle tider af året vil kunne have en dejlig ferie. Der er spabad og sauna, som er med til at velværen i huset er i top. I området er der flere golfbaner, fiskesøer og den dejlige strand ligger inden for kort afstand. Emne nr. 090-28524

Den uspolerede natur er lige uden for døren, bl.a. Søvig Bæk og Vrøgum Kær. Filsø har tidligere været Danmarks næststørste sø på over 2000 hektar, men i midten af 1800-tallet begyndte inddæmningen, og søen skrumpede gennem de næste hundrede år til kun 45 hektar. Området er siden fredet, og vandstanden hævet i 1990erne, så søen nu er næsten fordoblet i areal.

Vesterhavet tæt på Jegum har mange fine sandstrande. F.eks. Henne, Hvidbjerg, Børsmose og Vejers. Strandene er alle i 2015 tildelt det eftertragtede Blå Flag, har toiletter og fine parkeringsforhold. Hvidbjerg Strand har en handicap rampe, så kørestole og klapvogne kan komme helt ned til vandet. På Børsmose og dele af Vejers Strand må man køre i bil, så også her kan alle komme på stranden. På Henne og Vejers Strand er der livredder i sommerperioden. En dejlig solskinsdag på stranden med sandslotte, soppeture og solbad kan passende efterfølges af et kig i de mange butikker og aftensmad på en af spisestederne ved Henne Strand og afsluttes med at se solen gå ned i Vesterhavet.

Danmarks højeste klit ligger i Blåbjerg Plantage tæt ved Hostrup. På toppen står den berømte Blåbjerg Sten, og her er et fantastisk udsyn over skov, enge og søer.

Den hyggelige købstad Varde er en af Danmarks ældste af slagsen. Her finder I et spændende handelsliv, og i sommerperioden er der forskellige arrangementer bl.a. på byens torv. Her er noget for hele familien.

Blåvand er et godt bud på et udflugtsmål. Blåvandshuk Fyr er 39 m højt og markerer Danmarks vestligste punkt. Tag trapperne op til toppen og nyd den fantastiske udsigt over Horns Rev og verdens største havmøllepark. Blåvand Zoo har ca. 400 dyr fordelt på 80 arter, heriblandt mange klappedyr og de eneste hvide løver i Danmark. Se når dyrene bliver fodret og prøv at røre ved en slange. Nordeuropas største minigolfbane West Coast Minigolf ligger også i Blåvand. Banen har 18 huller, er belagt med kunstgræs og bygget i et kuperet terræn med 1600 træer, buske og blomster. Der er 4 søer, et vandløb og et stort vandfald.

Fanø er også en køretur værd. På de brede sandstrande er der livlig aktivitet. Drager, kite-buggy og sæler – her er meget at se på. Fanø er den nordligste ø i Nationalpark Vadehavet, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder.

Tipperne i Bork er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord og et af Europas vigtigste fuglereservater. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. Den uforstyrrede natur er virkelig en oplevelse for natur- og fugleinteresserede. Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter.

Familiens lystfiskere kan boltre sig ved en af områdets mange fiskesøer, f.eks. Vrøgum Fiskesø. I kan også tage med MS Solea på havfiskeri fra havnen i Hvide Sande, fiske fra molerne, eller kaste snøren i Skjern Å, der er Danmarks bedste laksevand.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel på masser af sjov og underholdning med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness.

Leje af sommerhus Jegum med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Jegum med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Jegum på den letteste måde. Lej dit sommerhus Jegum nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Jegum - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Jegum. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Jegum. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Jegum hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Jegum her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Jegum, et feriehus Jegum eller en feriebolig Jegum er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Jegum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Jegum nu!

Vælg mellem 351 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Super hyggeligt område.
Jegum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi manglede nu havet og klitterne tættere på
Jegum
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Hyggeligt med gåture og tæt på legepladsen og gederne
Jegum
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Dejligt stille område
Jegum
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område. Roligt og godt med en købmand tæt på hvor vi købte morgenbrød
Jegum

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet