Ved Vesterhavet ligger nogle af de smukkeste ferieområder, deriblandt Mosevrå. Book et sommerhus i netop dette område og hold en fantastisk familieferie med lange gåture ved stranden, spændende attraktioner, seværdigheder og naturoplevelser!
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus Mosevrå_090-40239
Emne nr. 090-40239

Det bedste ved området omkring Mosevrå og Blåvand er naturen og de lange, bredde sandstrande. Fra stranden kan man nyde den flotte udsigt over det uendelige hav, bade, lege i vandkanten eller gå en rask tur. Lige udenfor døren venter mere end 40 km sandstrand på jer!

Hvis man er til et lidt mere roligt farvand, er Ho Bugt det oplagte sted til en badetur, hvor selv familiens mindste kan være med. Blåvand ligger også godt beskyttet for de vilde bølger grundet sandbanken Horns Rev. En af de smukkeste strande er Hvidbjerg Strand, hvor i kan hygge, svømme og endda surfe.

Nord for sommerhusområdet ligger naturreservatet Kallesmærsk Hede, hvor I kan beundre de mange trækfugle. Det er en helt særlig naturoplevelse både for børn og voksne.

Mosevrå ligger ved Danmarks vestligste punkt. Man kan nyde udsigten over området og det bakkede klitlandskab efter en tur til tops i Blåvandshuk Fyr, der ligger i 39 meters højde. Her kan man kigge helt til Vejers Strand mod nord og Esbjerg i syd.

Et dejligt sted for børn er Abelines Gård og Museum, der er en typisk bondegård fra det 19. århundrede. Gården ligger lidt nord for Mosevrå, og her får man indblik i livet på landet.

I området omkring Mosevrå er der altid noget at lave for hele familien. Dyrevenner kan besøge Blåvand Zoo, der både har en mini-zoo, men også huser mere eksotiske dyr såsom kameler, aber og løver. Hvis børnene elsker dyr og er nysgerrige, er den lille zoologiske have et absolut highlight på ferien i Mosevrå.

Mosevrå er fuld af historie. Langs kysten finder I spor fra Anden Verdenskrig. Her ligger bunkerne fra Atlanterhavsmuren som perler på en snor.

I det gamle bunkeranlæg finder man i dag Museum og Oplevelsescenter Tirpitz, der åbnede dørene for første gang i 2017. Her kan man dykke ned i historien om Atlanterhavsmuren.

Hvis historierne fra Anden Verdenskrig bliver for dystre, kan man i stedet få et smil på læben, når man ser, hvordan kunstneren Bill Woodrow har valgt at fortolke bunkernes udseende på kunstnerisk vis. Med ører og haler har han fået dem til at ligne store æsler langs kysten.

Nord for Kallesmærsk Hede ligger Oksbøllejren. Når militæret ikke bruger øvelsesområdet, er skoven det perfekte sted for cykel- og vandreture.

På ferien i Mosevrå er der generelt god mulighed for at hele familien kan være aktive sammen og tage på sjove udflugter, f.eks. en cykeltur langs kysten. Ved vandet kan I både samle spændende strandfund og nye ferieminder, der kan komme med jer hjem.

Bådture, surfing eller SUP? Vandsport er også en stor del af ferien i Mosevrå. I bugten kan nybegyndere give sig i kast med nye sportsarter på vandet, inden kursen sættes mod Vesterhavets store bølger. Mens pigerne tager på ridetur langs stranden, kan drengene tage på en hyggelig fisketur.

Leje af sommerhus i Mosevrå med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Mosevrå med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Mosevrå på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Mosevrå - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Mosevrå. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Mosevrå. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Mosevrå her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Mosevrå, et feriehus i Mosevrå eller en feriebolig i Mosevrå er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Mosevrå til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Mosevrå nu!

Vælg mellem 35 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Skønt og roligt område
Vejers
7 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Meget flot natur med en masse dyreliv.
Vejers

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet