Ferieområdet ved Vejers Nordstrand og Vejers Strand mellem halvøen Blåvand og Ringkøbing Fjord er lig med familieferie for alle penge. Bo direkte ved Vesterhavet, Nationalpark Vadehavet og Ho Bugt med de mange ferieaktiviteter og hyggelige landsbyer.
Vælg mellem 271 sommerhuse
Sommerhus Vejers Nordstrand_333-142
Emne nr. 333-142

Det bedste ved at leje sommerhus ved Vejers Nordstrand er naturligvis stranden! I området strækker de fine sandstrande sig kilometer for kilometer: Vejers Strand, Blåvand Strand, Henne Strand, Grærup Strand og Børsmose Strand.

Når I holder ferie i området ved Vejers Nordstrand kan I tage bilen fra sommerhuset og køre helt ned til vandkanten, hvis I tager til den sydlige del af stranden. Den nordlige del er tværtimod bilfri, så I kan nyde den uspolerede ro.

Stranden består af det fineste, hvide sand og et flot klit- og hedelandskab, hvor små stier snor sig gennem naturen. Den smukke Grærup Strand ligger nemt og bekvemt i forlængelse af Vejers Strand.

Oplandet er ikke overbefolket og udenfor sæson ånder alt fred og ro. Der er flere skønne strande med hvert sit formål, men særligt den børnevenlige Blåvand Sydstrand er populær blandt familier. Her skaber Horns Rev, der strækker sig 40 kilometer ud i havet, en flad og familievenlig bølgegang.

Kig mod syd og tag til Blåvand. Her tager en dejlig udflugt jer med forbi Blåvandshuk Fyr, der siden år 1900 har stået på spidsen af Blåvands Huks tange. Her befinder I jer samtidigt på Jyllands vestligste punkt. Fyret troner over klitterne med hele 39 højdemeter.

Rundt om Blåvand ligger godt 40 sandstrande og mellem Vejers og Blåvand ligger også natur- og militærområdet Kallesmærsk Hede. I denne zone holder flere forskellige trækfugle hvil.

Nord for Kallesmærsk Hede ligger et andet militært øvelsesterræn med et godt net af vandre- og cykelstier. I hele regionen er der masser af bunker fra Atlanterhavsmuren og 2. Verdenskrig. I Tirpitz Museum kan I lære mere om dette tema.

Læg også mærke til at bunkerne har fået et kunstnerisk touch. Kunstneren Bill Woodrow har givet de gamle bunkere haler og ører, så de forestiller store æsler i strandkanten.

I Blåvand, 12 kilometer herfra, ligger også en lille zoologisk have. Udover de mest gængse dyr byder parken på aber, løver og kameler. Der er også et bondegårds-område med minizoo, fodringer og andre sjove aktiviteter på programmet.

Lidt længere inde i landet ligger pansermuseet, der også går under navnet ”Hæren Kampskole Køretøjs Historisk Forening”. Hold øje i kalenderen med særlige datoer, hvor I kan komme ud og køre kampvogn.

Sport og sjov for store og små finder I ved minigolfanlægget West Coast Minigolf. De 18 baner er i tip-top stand og byder på sjove udfordringer og forhindringer. I kan også vælge det lidt tungere skyts og kaste bowlingkuglerne afsted hos Bowlingcenter Blåvand, der er et herligt sted at tilbringe en eftermiddag eller aften.

Cykelture, surfing, badning eller vandreture – her er der mulighed for at lave lige det, hjertet begærer og alt det, familien har tid og lyst til. Langs den danske vestkyst og tæt på Vejers Nordstrand finder I flere gode cykelstier, hvor en dagsudflugt vil føre jer forbi flere spændende seværdigheder.

Naturparken byder også på vandreruter af forskellig længde, alt efter om de små ben skulle kunne følge med, eller om der skal tilbagelægges mange kilometer. På strandene kan I spille Beachvolley og leje udstyr til diverse aktiviteter på vandet.

Leje af sommerhus i Vejers Nordstrand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Vejers Nordstrand med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Vejers Nordstrand på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Vejers Nordstrand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Vejers Nordstrand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Vejers Nordstrand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vejers Nordstrand her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vejers Nordstrand, et feriehus i Vejers Nordstrand eller en feriebolig i Vejers Nordstrand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Vejers Nordstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vejers Nordstrand nu!

Vælg mellem 271 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fin beliggenhed
Vejers Strand
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Godt klitlandskab og god vesterhavsstrand
Vejers Nordstrand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Husets placering i området er dejligt
Vejers Strand
2 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Roligt område, masser af natur tæt på. Gå afstand til by og et strand område med masser af plads. Smuk strand
Vejers Nordstrand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
Elsker Vejers
Vejers Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet