Øster Vrøgum begejstrer med sin fantastiske placering i det vidunderlige vestjyske landskab. Regionen er fuld af børnevenlige attraktioner og spændende seværdigheder. Tag på udflugt i naturen og nyd en afvekslende og oplevelsesrig familieferie sammen.
Vælg mellem 368 sommerhuse
Sommerhus Øster Vrøgum_328-20109
Emne nr. 328-20109

Ferien i sommerhusområdet ved Øster Vrøgum er særligt henvendt familier, grundet de mange børnevenlige aktiviteter. Her vil I tilbringe nogle uforglemmelige feriedage sammen og tage nye minder med jer hjem.

Naturen ved den jyske vestkyst er enestående, og den indbyder til aktiviteter i det fri. Familier kan nyde godt af de børnevenligt indrettede sommerhuse, der betyder fokus på familieliv og samvær i ferien.

Rundt om det attraktive sommerhusområde vil I finde flere indkøbsmuligheder og familievenlige restauranter, der lokker med et lækkert og bredt udvalg på menukortet.

For at kunne opleve regionen ved Vesterhavet, og alle de smukke facetter naturen har at byde på, kan man med fordel opdage området på vandre- og cykelture. På den måde får man mest ud af det fantastiske område omkring Øster Vrøgum, der blandt andet byder på Danmarks største naturområde med herlige skov- og hedeområder, der bare venter på at blive opdaget.

Naturen længere inde i landet er utrolig smuk. Tag blandt andet på tur til Filsø, der er et lille paradis for fugle, der kan betragtes fra en af søens mange fugletårne. Det er noget helt særligt at gå langs dammen ved søen og opleve den smukke natur og de idylliske omgivelser fra et nyt perspektiv.

Naturreservatet ved halvøen Skallingen imponerer med sin fantastiske plantebestand og sælerne, der tumler sig i vandet. Denne naturoplevelse er et sikkert hit blandt familiens mindste.

Naturligvis lokker strandene ved Vesterhavet også. Børmose og Henne Strand ligger blot 12 km fra sommerhusområdet – og her kan solen og havets bølger nydes dagen lang. Den høje vandkvalitet har givet begge strande det blå badeflag. Ligeledes er begge strande omkranset af smukke klitter.

På Børmose Strand kan man køre med bil helt nede ved vandkanten på særlige strækninger, mens Henne Strand er bilfri zone. De lange, brede strande er det perfekte sted at lege, spille bold, bygge sandslotte og gå på jagt efter strandfund. Hvis man er opmærksom og samtidig lidt heldig, kan man finde rav langs strandkanten. De gode vindforhold gør også Vesterhavsstrandene til ideelle områder for drageflyvning.

Et herligt udflugtsmål for familier er byen Esbjerg, der ligger 30 km fra Øster Vrøgum. Byen er ikke kun et godt sted at gå på shopping, men indbyder også til historiefortælling og fordybelse på Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her kan I se på, når sælerne fodres og lære byens maritime side bedre at kende.

Når I nu alligevel er i Esbjerg, må I ikke gå glip af en tur til stranden, hvor de hvide betonfigurer troner på toppen af klitterne. Skulpturerne, der er blevet byens vartegn, er opført af Svend Wiig Hansen.

Hvis man er vild med kunst, kan man også slentre en tur gennem Vrøgum med de mange gallerier og små butikker med kunsthåndværk. Hvis man er mere til en dag i dyrenes tegn, venter der masser af sjov i Blåvand Zoo. Her er der både minizoo, hvor børnene kan få lov at klappe forskellige dyr og skønne områder, hvor I kan nyde den medbragte mad.

Leje af sommerhus i Øster Vrøgum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Øster Vrøgum med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Øster Vrøgum på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Øster Vrøgum - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Øster Vrøgum. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Øster Vrøgum. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Øster Vrøgum her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Øster Vrøgum, et feriehus i Øster Vrøgum eller en feriebolig i Øster Vrøgum er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Øster Vrøgum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Øster Vrøgum nu!

Vælg mellem 368 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Smuk beliggenhed
Jegum
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Super hyggeligt område.
Jegum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi manglede nu havet og klitterne tættere på
Jegum
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Hyggeligt med gåture og tæt på legepladsen og gederne
Jegum
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Dejligt stille område
Jegum

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet