Fortryllende brede strande, høje klitter og en afslappet atmosfære gør ferien i Vejers Sydstrand uforglemmelig. Rundt om den charmerende ferieby lokker den vidunderlige vestjyske natur med rig mulighed for udflugter.
Vælg mellem 360 sommerhuse
Sommerhus Vejers Sydstrand_333-339
Emne nr. 333-339

Den charmerende ferieby Vejers Sydstrand ligger lige midt i klitlandskabet, så familien kan tilbringe ferien helt tæt på den smukke strand ved Vesterhavet.

Her kan I nyde nogle herlige gåture og glemme hverdagens stress og jag på jeres vej gennem de smukke omgivelser. Vejers Sydstrand er den ideelle ferieby for alle, der trænger til afslapning omgivet af den fortryllende vestjyske natur.

Den skønne by, Vejers, lokker med flere butikker og familievenlige restauranter. Dermed kan I både handle til det daglige behov på familieferien i Vejers Sydstrand, men også lade jer friste af den lille bys specialbutikker, gallerier og kunstværksteder.

Hvis man vælger at tage på ferie i Vejers Sydstrand, vil man uden tvivl nyde at komme ud i det store klit- og hedeområde og ikke mindst til den fantastiske strand ved Vesterhavet. Udendørs aktiviteter er dermed en stor del af ferien i Vejers Sydstrand.

Om du vil vandre, cykle eller ride en tur du i det fri, er op til dig – området er på alle måder garant for nogle fantastiske naturoplevelser, hvor I kan nyde tiden med hinanden. Der er ikke noget smukkere end at tage ned på stranden om aftenen og se solnedgangen over Vesterhavet.

Også oplandet omkring Vejers Sydstrand byder på en fantastisk natur. Det kan blandt andet betale sig at tage en tur til Langsø eller Kærgaard Plantage, der imponerer med sine gamle, knudrede ege og det bakkede landskab med den farverige lyng.

I fuglereservatet ved Filsø er der rig mulighed for at betragte de mange fuglearter helt tæt på. I plantageområdet kan I støde på en af skovens smukkeste dyr – her holder Danmarks største bestand af kronvildt nemlig til.

Takket være det gode vejnet og de mange naturstier, er det nemt at komme omkring i området og gå på opdagelse. Der er rig mulighed for, at familier kan være aktive sammen. Tag på fisketur ved søerne eller havet, spil golf godt 20 km fra Vejers Strand eller prøv kræfter med sjove aktiviteter på vandet.

På gåture langs stranden får de historieinteresserede nok at se til. Her ligger de gamle betonbunkere fra Anden Verdenskrig, men også det over 100 år gamle fyrtårn ved Blåvandshuk.

På Blåvand Museum får I et indblik i regionens og befolkningens mange historier. Hvis man er vild med naturen er Blåvand Naturcenter i stedet det ideelle sted at informere sig om områdets planteverden og dyreliv.

Familier, der ikke vil gå glip af lidt bystemning på ferien, kan med fordel planlægge en tur ind til Esbjerg. Blot 35 km fra sommerhusområdet lokker byen med museer, gallerier, gode muligheder for indkøb og shopping samt en seværdig og hyggelig midtby. Gå ikke glip af en tur ned på havnen, når I alligevel er her, og nyd den særlige atmosfære i fiskerbyen.

Regionen er fuld af fantastiske udflugtsmål, men ferieaktivitet nummer 1 er og bliver den fantastiske natur, der omgiver jer. Tag på opdagelse med familien – hver dag vil I se og opleve noget nyt!

Leje af sommerhus i Vejers Sydstrand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Vejers Sydstrand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Vejers Sydstrand er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Vejers Sydstrand - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Vejers Sydstrand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vejers Sydstrand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vejers Sydstrand her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vejers Sydstrand, et feriehus i Vejers Sydstrand eller en feriebolig i Vejers Sydstrand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Vejers Sydstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vejers Sydstrand nu!

Vælg mellem 360 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Vejers er bare dejlig
Vejers Nordøst
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Skønt område
Vejers Strand
11 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Skøn natur med Vesterhavet og de smukke engsøer tæt på.
Vejers Strand
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Skønt område
Vejers Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 august
Altid dejligt ved Vejers - og dejlig stor grund med mange terasser.
Vejers Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet