Den smukke og uforstyrrede natur med lyng og nåletræer indbyder til, at I sætter jer i sadlen og cykler ud i den friske og rene luft. Et stort stisystem, der rækker helt ud gennem klitterne til stranden ved Henne og Vejers og til Blåbjerg Plantage, viser vejen, så I kan komme vidt omkring til fods eller på cykel. Pak madkurven og badetøjet til en vellykket dag i samvær med familien.
Vælg mellem 407 sommerhuse
Pragtfuldt og meget utraditionelt feriehus til 10 personer beliggende på en lukket naturgrund i det skønne og rolige sommerhusområde i Mosevrå ved Oksbøl.
Pragtfuldt og meget utraditionelt feriehus til 10 personer beliggende på en lukket naturgrund i det skønne og rolige sommerhusområde i Mosevrå ved Oksbøl. Der er flot panoramaudsigt over Ho Bugt. Huset består af 2 dele, som er forbundet via en svalegang. Emne nr. 130-D32063

I Blåbjerg Plantage finder I også gode mountain bike ruter, og kommer I op på toppen af Danmarks højeste klit, finder I den berømte Blåbjerg Sten og et fantastisk udsyn over skov, enge og søer, og I mærker freden og roen. Her er også fine ridestier, og islandske heste kan lejes i Stutteri Vestkysten ved Blåbjerg Plantage. Har I ikke selv cykler med på ferie, er der cykeludlejning flere steder i området.

Både Vejers og Henne Strand er blandt Vestkystens bedste. Her er rig mulighed for at bygge slotte og grave kanaler med børnene og pynte med indsamlede sten og skaller, soppe og sætte drager op eller bare nyde at slappe af med en bog i solen og lytte til havets brusen. Bag klitterne ved begge strande er der et hyggeligt butiks- og cafemiljø, hvis I trænger til at få stillet sulten og shoppelysten. På dele af Vejers Strand er det muligt at køre helt ned til vandkanten, så selv barnevogne og gangbesværede kan komme med på stranden. Intet sted er det smukkere at nyde en solnedgang end i klitterne ved Vesterhavet.

Lystfiskere har fine muligheder for at kaste snøren ud bl.a. i Vrøgum Fiskesø, der ligger ca. 4 km nordøst for Oksbøl i dejlige landlige omgivelser. Her er fine faciliteter, så fisken kan opbevares, tilberedes og spises ved søen. Fiskesøen er åben fra solopgang til solnedgang med selvbetjening af fiskekort. Her er mulighed for at grave orm. Også Grærup Fiskesø er et fint sted til en dag i fiskens tegn. Fiskesøen består af to søer og ligger i naturskønne omgivelser på Grærup Havvej 4. Forholdene er fine til også spinne- og fluefiskeri. Om morgenen kan man være heldig at se kronhjorte og ræve ved søen. Fiskekort kan købes på stedet.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest ved Lønne et par km nord for Nr. Nebel på masser af sjov for børn i alle aldre – og deres forældre. Her er underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness.

Danmarks største militære øvelsesområde ligger i Oksbøl. Oplev det særprægede syn af ”spøgelseshuse” med afblændede vinduer og sporene efter de tunge kampvogne. Vejene gennem området er åbne for trafik, når der ikke er øvelse.

Umiddelbart uden for Oksbøl på vejen fra Ål kirke mod Børsmose Strand, ligger den tyske flygtningekirkegård i et smukt anlæg. I Oksbøl lå en stor flygtningelejr i årene lige efter 2. verdenskrig, og Oksbøl var på det tidspunkt Danmarks 6. største by.

I Blåvand Zoo kan I opleve ca. 400 dyr fordelt på 80 arter. Her er bl.a. zebra, struds, los, aber og de to eneste hvide løver i Danmark. Bondegårdsafdeling med klappedyr til stor fornøjelse for de yngste. Hver dag i sæsonen er der fodringer og fremvisninger, hvor man bl.a. kan prøve at røre ved en slange. Skal der brændes ekstra krudt af, er her også en legeplads.

Den mest iøjnefaldende bygning i Blåvand er sikkert Blåvandshuk Fyr. Det 39 m høje fyrtårn markerer Danmarks vestligste punkt, Blåvands Huk. Turen til toppen er anstrengelserne værd; her får I en enestående udsigt over Horns Rev og verdens største havmøllepark.

Varde har et rigt handelsliv, hvor man sagtens kan bruge en hel dag på byens butikker og cafeer. Besøg også Minibyen i Varde, der er landets ældste og en stor oplevelse for hele familien. Varde By er genskabt, som den så ud i 1866, med over 300 huse i størrelsesforholdet 1:10, og alle huse og vejnettet er historisk korrekt. Varde Miniby ligger i den smukke Arnbjergpark tæt på Vardes bymidte.

Leje af sommerhus Oksbøl med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Oksbøl med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Oksbøl har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Oksbøl nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Oksbøl - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Oksbøl. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Oksbøl. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Oksbøl hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Oksbøl her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Oksbøl, et feriehus Oksbøl eller en feriebolig Oksbøl er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Oksbøl til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Oksbøl nu!

Vælg mellem 407 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Skønt og roligt område
Vejers
6 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Stille og roligt område og nemt at køre til.
Jegum
8 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Smuk beliggenhed
Jegum
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Super hyggeligt område.
Jegum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi manglede nu havet og klitterne tættere på
Jegum

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet