Her venter en skøn, lavvandet strand, suveræne muligheder for at komme tæt på den flotte natur og udsigt til betagende solnedgange ved Vesterhavet. Der er fine muligheder for lystfiskeri og kort afstand til shopping og oplevelser i omegnens byer.
Vælg mellem 71 sommerhuse
I det naturskønne Grærup med klitområde, fiskesø og strand, ligger dette feriehus til 8 personer.
I det naturskønne Grærup med klitområde, fiskesø og strand, ligger dette feriehus til 8 personer. Det er godt indrettet med flotte og praktiske møbler. På sommerdage vil man kunne nyde det på de store terrasser, hvoraf der både er åbne og overdækkede. Emne nr. 130-P32772

Grærup er et fredeligt og uforstyrret ferieområde, som ligger lige ud til en lang, bilfri strand som er meget børnevenlig, fordi vandet er lavt. Glæd jer til at hygge jer sammen med børnene. Leg, sop og pjask i vandkanten, byg sandslotte og nyd den dejlige, varme sommerdag med den blå himmel. Der er ingen ting I skal nå, jeres tur til stranden handler kun om at være sammen som en familie.

Naturen omkring Grærup er præget af klitter, skov og hede. Der er anlagt et netværk af stier til cykel- og vandreture igennem landskabet – og derfor er der rig mulighed for at opleve naturen tæt på.

Det er der også om aftenen, lige før solen går ned. Gå en tur ned til stranden, stil jer tæt ved vandkanten og lyt til lyden af havet, der dovent ruller ind mod stranden. Himlen er et væld af orange, røde og lilla nuancer, som langsomt toner ud i takt med, at solen synker ned i havet.

Lystfiskere kan glæde sig til de mange muligheder der er for at kaste snøren ud langs kysten. I kan dog også vælge at tage en tur til en af de put & take søer som findes i området; den nærmeste er Grærup Fiskesø, som er lige så stor som 10 fodboldbaner.

Skulle trangen til shopping komme over jer, er en tur til de mange butikker i Blåvand lige sagen. Tøj, sko, brugskunst, smykker og meget mere venter i den eftertragtede ferieby. Endnu flere indkøbsmuligheder er der i Esbjergs hyggelige bymidte, hvor en lang gågade venter jer.

Når I er på de kanter så kig også ind på Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor der venter maritime oplevelser og fortællinger om Vadehavet – her får I nogle hyggelige timer sammen med børnene.

Leje af sommerhus Grærup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Grærup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Grærup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Grærup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Grærup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Grærup. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Grærup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Grærup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Grærup her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Grærup, et feriehus Grærup eller en feriebolig Grærup er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Grærup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Grærup nu!

Vælg mellem 71 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet