Sommerhusområdet ved Vrøgum med den beskyttede beliggenhed i Vestjyllands grønne landskab er fuldstændig enestående. Her lokker børnevenlige attraktioner, interessante seværdigheder og talrige muligheder for at tilbringe nogle aktive feriedage sammen.
Vælg mellem 354 sommerhuse
Sommerhus Vrøgum_326-11051
Emne nr. 326-11051

Vrøgum er et sommerhusområde i fantastiske omgivelser tæt på den jyske vestkyst. De flotte skovområder og nærheden til Vesterhavets strande gør Vrøgum særlig populær blandt børnefamilier.

Allerede ved ankomsten vil I mærke, hvordan hverdagens stress forlader kroppen, og hvordan det fredfyldte ferieområde har sin indvirkning. Her kan man slappe af fra første øjeblik.

Hvis man holder ferie i Vrøgum, kan man købe alt til det daglige behov hos købmanden i Jegum. Her lokker også tennisbaner og minigolf.

I en afstand af 6 kilometer finder I Oksbøl, hvor der er yderligere mulighed for at gøre dagens indkøb. Udover et par butikker og restauranter, er Oksbøl også en kulturel interessant by. Et særligt highlight er byens ravmuseum, men også Aal Kirke med kalkmalerierne og kirkegården er et fint stop på vejen.

De herlige Vesterhavsstrande ved Børsmose og Henne Strand ligger blot 12 km fra Vrøgum. Her lokker de lange, brede strande og det idylliske klitlandskab. På strandene er der masser af plads, så man nemt kan finde sit spot i solen og børnene kan lege.

Alt efter, hvad man har lyst til, kan man spille beachvolley, flyve med drage eller bygge sandslotte. En herlig gåtur langs stranden med skattejagt efter muslinger, sjove sten og rav er også oplagt.

Væk fra stranden åbner sig et sandt naturparadis. Blot få kilometer fra feriebyen ligger naturreservatet Filsø. Her kan I betragte fugle fra tårnene eller fra diget, der fører tværs gennem søen. Her handler det om at nyde det vidunderlige landskab, der omgiver jer.

Naturreservatet ved Skallingen er desuden et af Danmarks smukkeste og er kendt for sit fugleliv og den fantastiske flora. Ud for kysten tumler sælerne sig, hvilket uden tvivl er et highlight for familiens mindste.

Det kan også anbefales at tage en tur til Blåvand, der ligger 18 kilometer fra Vrøgum. Byen har gode indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Derudover finder I også en lille børnevenlig zoo og det spændende Museum Tirpitz.

Hvis man har lyst til en dag med lidt mere byliv, er en tur til Esbjerg anbefalelsesværdig. Her kan I slentre gennem den smukke, gamle bydel og de hyggelige gader med historiske bygninger.

På byens travle havn breder der sig en herlig atmosfære. Her kan I købe frisk fisk eller bare nyde den livlige summen. Det kan også betale sig at nyde frokosten eller aftensmaden på en af restauranterne, der serverer traditionelle danske retter.

En sjov og børnevenlig forlystelse er badelandet, der ligger 6 km fra Vrøgum. Her kan børnene bruge en masse energi, imens de voksne slapper af. Det er dog en god ide ikke at lave alt for mange planer, men også give tid til spontane udflugter i området, der måske varer længere end man lige havde forventet.

Leje af sommerhus i Vrøgum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Vrøgum med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Vrøgum på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Vrøgum - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Vrøgum. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vrøgum. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vrøgum her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vrøgum, et feriehus i Vrøgum eller en feriebolig i Vrøgum, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris, end vi har. Feline er ferie i Vrøgum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vrøgum nu!

Vælg mellem 354 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Super hyggeligt område.
Jegum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi manglede nu havet og klitterne tættere på
Jegum
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Hyggeligt med gåture og tæt på legepladsen og gederne
Jegum
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Dejligt stille område
Jegum
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område. Roligt og godt med en købmand tæt på hvor vi købte morgenbrød
Jegum

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet