Et sommerhus uge 29 Nordjylland er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.449 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Sommerhus uge 29 Nordjylland Emne nr.: 088-1094
Emne nr. 088-1094

Lej dit sommerhus uge 29 Nordjylland her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse uge 29 i Nordjylland. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus uge 29 Nordjylland.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus uge 29 Nordjylland hos Feline Holidays.

Find dit sommerhus uge 29 Nordjylland her

På denne måde får du de fleste sommerhuse uge 29 i Nordjylland at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse uge 29 i Nordjylland, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger af Nordjylland

Stille og roligt område, ingen trafik. Ingen støj fra forbigående trafik. Har en skøn lille havn med et hyggeligt og godt kræmmermarked om mandagen. Stranden er bare super til solbadning og meget, meget børnevenlig.

Beliggenheden er super og kan ikke fås bedre. Kort til strand, indkøb og forretninger.

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser, grænsende op til en golfbane. Centrum af Løkken nås til fods på en små tyve minutter, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales! Og så er der jo strandene! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind!

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus uge 29 Nordjylland du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus uge 29 Nordjylland til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus uge 29 Nordjylland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget tilfredse ;-) Har gennem flere år lejet sommerhuse og ferielejligheder gennem Feline og vi er meget, meget tilfredse. Det er nemt at booke og man får hurtigt svar og bekræftelse. Vi har en enkelt gang pga. sygdom, været nødt til at afbestille og det var uden problemer. God og overskuelig hjemmeside.

Super nemt. Det tager 10 min. så har man booket en fed ferie.

Vælg mellem 1.449 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler