Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 29. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 23.205 sommerhuse Destinationer under Danmark
Sommerhus uge 29 Emne nr.: 130-G53115
Emne nr. 130-G53115

Lej dit sommerhus uge 29 her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i uge 29. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus uge 29 hos os.

Find dit sommerhus uge 29 her

På denne måde får du flest mulige sommerhuse uge 29 at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse i uge 29, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Super udsigt fra terrassen over golfbanen og den flotte natur. Tæt på Havneby med butikker og kunst, og kun få min. kørsel fra stranden.

Stranden er det bedste ved området, men både Blokhus og Løkken har alt i butikker og restauranter, og en tur til Skagen er også køreturen værd.

Det er et virkelig skønt område, med en pragtfuld strand, der indbyder til ture og strandhygge. Kort afstand til Ebeltoft, en by der i høj grad, gør det hyggeligt for turisterne. Et plus på kontoen, er den fantastiske natur, der byder på mange traveture for store og små, ud i det unikke landskab. Udsigtspunktet "Jernhatten" må man bare opleve!

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus uge 29, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus uge 29 til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus uge 29, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super. Det var en god præsentation af det feriehus jeg har lejet. Det var flot Feline.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

God kundeservice. Det er anden gang vi lejer igennem Feline, god kundeservice.

Vælg mellem 23.205 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark