Et sommerhus til leje uge 29 er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et af de mest efterspurgte ferieområder i Danmark.
Vælg mellem 9.556 sommerhuse Destinationer under Danmark
Sommerhus til leje uge 29 Emne nr.: 121-29-5057
Emne nr. 121-29-5057

Find dit sommerhus til leje uge 29 her!

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse til leje uge 29. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ingen ting at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der tilbyder dit foretrukne sommerhus leje uge 29 til en billigere pris end den, du finder hos os.

Find dit sommerhus til leje uge 29 her

Sådan får du de fleste af sommerhuse til leje uge 29 at vælge imellem

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje uge 29 til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus leje uge 29, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer overhovedet. Jeg havde kontakt til Tina og hun svarede med det samme når jeg mailede spørgsmål. Meget prof.

Flinke damer jeg har snakket med.

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Vælg mellem 9.556 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark