Et sommerhus Thy leje er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.023 sommerhuse Destinationer under Thy
Sommerhus thy leje Emne nr. 089-387
Emne nr. 089-387

Lej dit sommerhus Thy leje her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Thy leje her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus Thy leje hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Thy leje hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde ferie i et sommerhus Thy leje, og derfor er der også rift om dem.Jo før du starter med at søge efter et sommerhus Thy leje til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til oplevelser i området

Hyggelige og flot beliggenhed, meget smuk udsigt og en hyggelig gåtur.

ligger godt, gå ture ved stranden, tæt ved by og natur.Så der er muligheder for alle.

Havet, Nørre Vorrupøre og ikke mindst nationalpark Thy er et besøg værd.   Nyd en rigtig god anretning på Stenbjerg Kro. Anretningen er lavet  af produkter fra nationalparken, det er slik for voksne.

Klitmøller er et dejligt område

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Thy leje hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Thy leje til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Thy leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

God side. Let at overskue med gode beskrivelser/ billeder. Let at booke.

God og nem booking. Forløb problemfrit. Super.

Utroligt dygtigt personale.

Vælg mellem 1.023 sommerhuse

Andre artikler om Thy

 • Sommerhus Thy

  Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
  Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
 • Billigt sommerhus i Thy

  Et billigt sommerhus i Thy er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
  Billigt sommerhusi thy Emne nr. 130-B10202
 • Sommerhus Hurup Thy

  Et sommerhus Hurup Thy er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
  Sommerhus hurup thy Emne nr. 090-74450
 • Sommerhus Thy Nationalpark

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Thy Nationalpark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus thy nationalpark Emne nr. 089-460
Vis alle artikler om Thy

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.