Et sommerhus i Søndervig Feriepark er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie og venner.
Vælg mellem 22 sommerhuse Destinationer under Søndervig
Sommerhus Søndervig Feriepark_130-C06301
Emne nr. 130-C06301

Lækre nye og velindrettede sommerhuse til leje i et naturskønt og fredeligt område tæt ved badebyen Søndervig og det storslåede Vesterhav. Blandt de skønne huse til udlejning i Søndervig Feriepark er der noget for enhver udsøgt smag.

Søndervig er et af de steder langs Vesterhavet, hvor det er nemmest at komme ned til stranden. Der er anlagt en sti fra byen til havet, så man ikke skal forcere de høje klitter. Den brede hvide sandstrand er et godt sted at bade, trave og bare nyde at have fri.

I Søndervig er der et velassorteret supermarked samt masser af skønne butikker, caféer og spisesteder. Her er også aktiviteter for større og mindre børn samt voksne. F.eks. Søndervig Badeland, Beach Bowl og Playzone legeland samt Adventure Park med mange forskellige former for spil og leg. På Søndervig Ranch arrangeres rideture på islandske heste og trækketure for de yngste. Søndervig Feriepark ligger lige op ad Holmsland Klit Golfbane.

Fra maj til slut oktober er Søndervig hjemsted for den store sandskulpturfestival, hvor 40 af verdens dygtigste sandskulptører fremtryller de smukkeste kunstværker af sand. Temaet er nyt hvert år – i 2017 var det ”Livet under havoverfladen” og i 2018 ”Trolddom og magi”. Festivalpladsen er indrettet, så også barnevogne og kørestole kan komme frem.

Dine fordele hos Feline

Lej dit sommerhus i Søndervig Feriepark her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus i Søndervig Feriepark her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse, som lejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus i Søndervig Feriepark hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du kommer i gang med at lede efter et sommerhus til leje i Søndervig Feriepark, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at du herved øger dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus i Søndervig Feriepark.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus i Søndervig Feriepark du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Søndervig Feriepark til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Søndervig Feriepark, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vælg mellem 22 sommerhuse

Andre artikler om Søndervig

Vis alle artikler om Søndervig

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet