Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse med rabat. Det betyder at du får overblik over alle mulighederne ét sted.
Vælg mellem 20.519 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus rabat

Lej dit sommerhus med rabat her!

Lejeprisen på et sommerhus bliver typisk nedsat når man nærmer sig en periode hvor huset ikke er blevet udlejet. Når der er 28 dage til sådan en periode, kan prisen blive nedsat. Jo færre dage der er til den ledige periode, jo højere vil rabatten som regel være.

Rabatter på 10% og 20% er ret almindelige, og det er dem der er flest af. Rabatter på 30% af lejeprisen er forekommer lidt sjældnere, men ofte vil du godt kunne finde et sommerhus med 1/3 rabat. Nedslag på 50% eller mere i lejeprisen ser vi ikke så tit. Så store rabatter opstår som hovedregel kun når en lejer bliver tvunget til at aflyse sit længe planlagte ophold, og må melde afbud ganske få dage før ankomst.

Udbuddet af sommerhuse med rabat kan ændre sig fra dag til dag, så hvis du ikke lige kan finde et passende hus i dag, anbefaler vi at du holder øje med mulighederne de kommende dage.

Sådan sparer du flest penge

Hav et åbent sind når du kigger på de forskellige sommerhuse med rabat. Jo mindre den geografiske placering betyder for dig, jo større chancer har du for at spare en masse penge.

Når du finder det sommerhus rabat som opfylder dine ønsker, er det en rigtig god ide at booke det med det samme. På den måde er du 100% sikker på at det bliver dig der får glæde af et ophold i et skønt sommerhus med rabat.

Herunder kan du se de sommerhuse som er nedsat netop nu:

Find dit sommerhus i Danmark med mindst 10% rabat her

Find dit sommerhus i Danmark med mindst 20% rabat her

Find dit sommerhus i Danmark med mindst 30% rabat her

Find dit sommerhus i Danmark med mindst 50% rabat her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejet et sommerhus hos Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det gælder selvfølgelig også når det drejer sig om et sommerhus med rabat.

Kort sagt garanterer vi at du ikke kan finde en større besparelse hos nogen af vores konkurrenter. Prisen bliver simpelthen ikke lavere end hos os.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus med rabat, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vælg mellem 20.519 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark