I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
Vælg mellem 852 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende nær en skøn badestrand ved Tinkerup Strand i Nordsjælland. Ikke langt fra huset fører en gang/-cykelsti langs havet ned til det gamle fiskerleje og Gilleleje by. Emne nr. 130-E04350

I Nordsjælland finder I en perlerække af skønne og meget børnevenlige sandstrande. Slap af med børnene under den blå himmel, og hyg jer med at bygge sandslotte, grave kanaler - og selvfølgelig også med at lege, soppe og plaske i det lune vand. På stranden er tiden jeres egen, og der er masser af den.

I den østlige ende af Nordsjælland, i Helsingør, finder I et af de få steder i Danmark, som er optaget på UNESCO's eksklusive liste over verdens kulturarv. Det drejer sig om Kronborg Slot, som i sin tid blev opført på det sted, hvor Øresund er smallest. Herfra kunne skiftende konger kontrollere indsejlingen til Østersøen, og opkræve told af de skibe der sejlede forbi. De tider er for længst ovre, men det smukke renæssance slot ligger der stadig. Et besøg her er nærmest et must, når man er på ferie i Nordsjælland.

Med den mest idylliske beliggenhed under grønne bøgetræer i Hellebæk skov, ligger den gamle historiske vandmølle; Hammermøllen i Hellebæk, hvis historie går tilbage til 1598.

Når I er på de kanter, så kig også forbi Øresundsakvariet. Her får I et kig ind i den fantastiske verden som ligger under vandets overflade i de danske have og fjorde.

I Hillerød venter endnu et af de imponerende slotte, som i årenes løb er blevet opført i Nordsjælland. Det er Frederiksborg Slot, som siden 1878 har huset Det Nationalhistoriske Museum. Her findes en stor samling af bl.a. malerier, portrætter og møbler. Læg vejen forbi og nyd synet af det utroligt smukt beliggende og meget velholdte slot, inden I går ind for at opleve dets spændende indre.

I Fredensborg kan man opleve historiens vingesus, hvor falkoneren træner falke, høge og ørne helt tæt på publikum på Falkonergården.

Det er der også i Sommerland Sjælland, der er en stensikker succes i børnehøjde. Her venter mere end 60 forskellige aktiviteter og forlystelser, legepladser og store grønne områder som er perfekte til en picnic. Tag endelig badetøjet med, for det er også her I finder Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune med børnebassiner, vandrutsjebaner og meget mere.

Mellem Roskilde og Ringsted finder I Danmarks længste museum, Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, her kan I tage en tur med sporvognene i det naturskønne Midtsjælland.

Tag med familien på fisketur til Søllerød Fiskesø - Put & Take. Søllerød Fiskesø, Langkæret, er formentlig Danmarks ældste og smukkeste fiskesø. Der bliver jævnligt udsat ørred og der går store gamle karper i søen.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder i Nordsjælland:
Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere. Se sommerhuse i Gilleleje.

Hornbæk er et populært område i det naturskønne Nordsjælland, hvor du finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig og meget børnevenlig strand, en strandlegeplads, masser af butikker og en livlig havn med spændende begivenheder hver sommer. Se sommerhuse i Hornbæk.

Leje af sommerhus Nordsjælland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Nordsjælland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Nordsjælland er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Nordsjælland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nordsjælland - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Nordsjælland. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nordsjælland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Nordsjælland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nordsjælland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Nordsjælland, et feriehus Nordsjælland eller en feriebolig Nordsjælland er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Nordsjælland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nordsjælland nu!

Vælg mellem 852 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S