Der er gode bademuligheder fra Dronningmølles dejlige, lange sandstrand, og byen ligger tæt på flere idylliske havne, der har hver deres atmosfære og charme. Området har mange kulturhistoriske seværdigheder beliggende i den skønne natur.
Vælg mellem 153 sommerhuse
Skønt sommerhus til 4 personer beliggende på en ugenert grund i Dronningmølle.
Skønt og smagfuldt indrettet sommerhus til 4 personer beliggende i Dronningmølle. Huset ligger helt ugenert i et sommerhusområde og har en dejlig terrasse, hvor man kan nyde de skønne sommerdage. Emne nr. 130-E03661

Dronningmøllebugten, der strækker sig mellem Hornbæk og Gilleleje, har en skøn lang, børnevenlig sandstrand. Dronningmølle er således en af perlerne på det, som kaldes ”Den Danske Riviera”. Her er dejlig højt til himlen med masser af frisk havluft, og området har virkelig meget at byde på hvad enten man søger natur, kultur eller blot ønsker ro og afslapning i idylliske omgivelser.

Med Dronningmølle som udgangspunkt er der virkelig gode muligheder for dagsudflugter på cykel. Der findes mange dejlige cykelruter, som fører jer ud i den herlige natur og til de spændende attraktioner og seværdigheder. I kan tage picnickurven med og nyde jeres frokost enten i skoven eller ved stranden. Måske får I endda oplevelsen af en flot solnedgang med på hjemturen?

For børnefamilier vil en tur til Strandlegepladsen på Hornbæk Havn ca. 4 km fra Dronningmølle være oplagt. Denne naturlegeplads er stor, flot og fyldt med udfoldelsesmuligheder. I tilknytning til legepladsen er der desuden en hyggelig grillplads. Hvis man går videre langs stranden forbi legepladsen, kommer man hen til en fantastisk børnevenlig strand, hvor der er optimale muligheder for at bade, samle forskellige skaller og måske sågar være heldig at finde rav!

Omkring 8 km syd for Dronningmølle finder I oplevelsesattraktionen Esrum Kloster & Møllegård, der har udstillinger, cafe og butik samt afholder en række forskellige events som f.eks. Esrum Middelalderdage. Stedet har en spændende historie og klosteret har siden 1559, hvor de sidste munke blev overflyttet til Sorø Kloster, været anvendt til mange forskellige formål.

Hvis I nyder det maritime miljø, bør I besøge en eller flere af de hyggelige havne på Sjællands nordkyst – eksempelvis Gilleleje Havn, der er beliggende 6 km fra Dronningmølle. Det er både en charmerende lystbådehavn og en aktiv fiskerihavn med et væld af aktiviteter i begge afdelinger. I kan handle alt fra friske fisk til svalende is i havnens butikker og spise frokost eller aftensmad enten på havnens restauranter eller i idylliske og hyggelige Gilleleje by.

Små 20 km fra Dronningmølle ligger renæssanceslottet Kronborg, der er helt i særklasse og udnævnt til verdensarv af UNESCO. Som besøgende kan man via gratis WiFi og QR-koder i eget tempo aflytte de spændende fortællinger, der er knyttet til hvert rum. Der er også tænkt på børnene i form af specielle legerum, hvor de kan tegne, lege med Lego eller udforske en model af Kronborg Slot.

En anden oplagt attraktion for hele familien er Museet for Søfart med mange interessante og lærerige faste udstillinger samt varierende særudstillinger. Fra museets cafe bydes på nok Danmarks smukkeste udsigt under jorden i form af et unikt udsyn til Helsingørs historiske tørdok. I sommerhalvåret forvandles den til en ”underjordisk” terrasse, hvor maden kan nydes sammen med naturens indtryk på den lokation, hvor danske skibe er blevet holdt i live i et århundrede.

Leje af sommerhus Dronningmølle med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Dronningmølle med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Dronningmølle på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Dronningmølle nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Dronningmølle - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Dronningmølle. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Dronningmølle. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Dronningmølle hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Dronningmølle her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Dronningmølle, et feriehus Dronningmølle eller en feriebolig Dronningmølle er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Dronningmølle til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Dronningmølle nu!

Vælg mellem 153 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Hyggeligt og gode stier ned til stranden.
Dronningmølle
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Smukt område med stranden tæt på
Munkerup
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Tæt på strand og indkøbsmuligheder. Ligger godt placeret ugenert tæt bevoksning rundt omkring.
Dronningmølle
6 voksne 4 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Dejligt område og stisystemer til strand og indkøb
Dronningmølle
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skønt område.
Dronningmølle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S