Landsbyen Græsted på Sjælland er en meget attraktiv feriedestination, hvis du ønsker at tilbringe mere tid med din familie ude i naturen. Takket være et smukt og varieret landskab er der rig mulighed for at gøre dette rundt om Græsted.
Vælg mellem 232 sommerhuse
Sommerhus Græsted 130-E05311
Emne nr. 130-E05311

Græsteds fantastiske omgivelser indbyder til at tage på vidtstrakte vandringer eller cykelture. Interessant er for eksempel skovområdet Hornbæk Plantage, som ikke ligger langt fra Græsted og hvor du sammen med din familie kan nyde regionen i fulde drag. Men også gåture ved nogle af områdets stejle klipper er en rigtig god idé og gør opholdet i et sommerhus i Græsted til en afvekslende oplevelse.

Sjællands idylliske nordkyst er kendt for sine strande og især sine fantastiske badesteder til familier. En af de smukkeste strande, som egner sig rigtig godt til familier på grund af sin beskaffenhed, ligger i havnebyen Gilleleje og har alt det, som hjertet kan begære på en vellykket dag på stranden. Et andet meget attraktivt sted er stranden i Tisvildeleje, hvor især børnene vil elske at boltre sig.

Når du tilbringer din ferie i et sommerhus i Græsted, er der dog ikke kun mulighed for vandringer eller cykelture i nærområdet, rundt om Græsted er der nemlig også talrige muligheder for at tage på afslappende rideture og opleve den omgivende natur fra hesteryg. Desuden lokker Nordsjælland med forskellige yderst velplejede golfbaner, hvoraf nogle er meget nemt tilgængelige fra Græsted og hvor du helt afslappet kan slå til nogle bolde.

En udflugt med hele familien, som helt sikkert vil være det rigtige for alle familiemedlemmer, kunne foregå med den historiske jernbane Nordsjællands Veterantog. En tur i dette interessante tog, som bliver trukket af et damplokomotiv, fører jer igennem Nordsjællands spændende landskaber og giver jer mulighed for at nyde en fantastisk natur helt uden anstrengelser.

Et andet rigtig smukt udflugtsmål, som I kan besøge under et ophold i et sommerhus i Græsted, er Gillelejes idylliske havn. Havnen, som først og fremmest bruges til fiskeri, betragtes som den største af sin slags i Nordsjælland og imponerer med sin meget maritime atmosfære.
Ligeledes i Gilleleje finder du flere af Museum Nordsjællands afdelinger, som hver især har noget at byde på. Eksempelvis kan du i en tro efterligning af et klasselokale fra 1865 få et indtryk af, hvordan man dengang levede i regionen rundt om Græsted.

Familier elsker som regel Esrum Kloster, som blandt andet har vandmøllen Møllegård beliggende på sin grund. Talrige attraktioner for alle aldre gør en afstikker til dette smukke sted til en oplevelse for alle familiemedlemmer. For mens de voksne ser på de skiftende udstillinger i klostrets indre, kan børnene boltre sig på den tilhørende naturlegeplads.

Med sit væld af fritidsmuligheder er Græsted en feriedestination, hvor du kan tilbringe en afvekslende og afslappende ferie med din familie.

Leje af sommerhus Græsted med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Græsted med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Græsted har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Græsted nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Græsted - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Græsted. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Græsted. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Græsted hos Feline nu!

Vælg mellem 232 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Trafikstøj og nærmeste strand er kun en stenstrand
Gilleleje
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 januar
Vejrforholdene var ikke de bedste, men det ved man jo på denne årstid.
Gilleleje
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Inget bra område för hundarna, man fick köra ca 15 minuter inåt landet för att hitta bra strövområde, fanns en plats nära som hette hundfält, men där gick alla hundar lösa och även lösa kor, så det valde vi bort. Superbrugsen i Gilleleje hade väldigt bra utbud. Inte så bra stränder, väldigt stenigt, en bra bit in till Gilleleje, så antingen fick man köra bil hela tiden, eller så måste man hyra cyklar, eller ha med sig hemifrån. lite tveksam till att rekommendera området, allt beror ju på vad man är ute efter :)
Smidstrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område. Dog var der sten og tang ved stranden så man ikke kunne ligge der eller bade
Gilleleje
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Perfekt placering ift. strand, natur og så er det forholdvis nemt lige at smutte til KBH eller Helsingborg
Munkerup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S