Hornbæk er et populært område i det naturskønne Nordsjælland, hvor du finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig og meget børnevenlig strand, en strandlegeplads, masser af butikker og en livlig havn med spændende begivenheder hver sommer.
Vælg mellem 86 sommerhuse
Nyopført sommerhus til 6 personer beliggende i et meget roligt kvarter ved Hornbæk.
Nyopført, helårsisoleret sommerhus til 6 personer beliggende i et meget roligt kvarter ved Hornbæk, kun 7 min fra en af Nordsjællands bedste strande. Emne nr. 121-93-0679

Hornbæk strand er den største og den mest populære i det nordvestlige Sjælland. Det er en bred strand som ligger lige ved siden af havnen. Her er fint sand, klitter i baggrunden og lavt vand, hvilket gør stranden meget børnevenlig.

Ved havnen løber et lille vandløb ud i havet; her kan man være heldig at fange småfisk, så husk at tage fiskenet med. Der er også en stor strandlegeplads og en grillplads ved havnen. Faciliteterne er rigtig fine. Der er parkeringsplads med en sti ned til stranden og toiletter.

Var det noget med et adrenalinsus i højderne? Så tag familien med til Havreholm Klatrepark Til-Tops i Hornbæk! Både sikkerhedsudstyr og den grundige instruktion er på samme niveau som banerne – helt i top! Klatreparken råder over fem forskellige baner i forskellige sværhedsgrader. Er I mere til jordnære aktiviteter, så prøv kræfter med et sjovt spil disc golf i de naturskønne omgivelser under klatreparkens baner.

Butikslivet i Hornbæk er temmelig stort og varieret og omfatter alt lige fra tøj, sko og accessories til gallerier, et garnspinderi, brugskunst og meget mere. Her venter der nogle hyggelige shoppingture.

Som så mange andre små byer ved kysten er Hornbæk også et tidligere fiskerleje. Nu er fiskekutterne dog afløst af lystbåde og fritidsfiskere, så der er stadig masser af liv og aktivitet på havnen i sommermånederne. Havnen danner rammen om et par festlige indslag, som afholdes hvert år.

Kunst på Molen er et årligt arrangement hvor kunstnere fra lokalområdet, som præsenterer deres værker på en række stande, som det er spændende at kigge på.

Hornbæk Havnefest er afgjort også et besøg værd - den afholdes ligeledes en gang om året.

Leje af sommerhus Hornbæk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Hornbæk med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Hornbæk er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Hornbæk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hornbæk - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Hornbæk. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Hornbæk. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hornbæk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hornbæk her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hornbæk, et feriehus Hornbæk eller en feriebolig Hornbæk er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Hornbæk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hornbæk nu!

Vælg mellem 86 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
huset var valgt efter beliggenheden og tilladelsen til at have hund med, med en fin afstand til børnebørnene
Hornbæk
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Rigtig godt sted, korte afstande by, strand og natur
Hornbæk
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Hornbæk er en flott ferieby med fin badestrand og gode spisesteder.
Hornbæk
8 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger i et dejligt omraade men er i Saunte og ikke i Hornbak
Hornbæk
2 voksne 0 børn 1 husdyr 21 overnatninger 2023 juni
Flot.Savner informationer til turister.
Hornbæk

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S