I charmerende og atmosfærefyldte Liseleje er man både herlig tæt på dejlige badestrande, stor naturlegeplads og det fantastisk skovområde Tisvilde Hegn. Desuden kort køreafstand til Hillerøds store kulturattraktion Frederiksborg Slot og Slotshave.
Vælg mellem 70 sommerhuse Destinationer under Liseleje
Sommerhus til 5 personer beliggende tæt på Liseleje.
Sommerhus til 5 personer beliggende tæt på Liseleje, hvor der bl.a. findes en skøn strand, hyggelige butikker og caféer. Mindre end 1 times kørsel fra huset ligger København. Emne nr. 130-E11048

Liseleje er indbegrebet af hygge og afslappet feriestemning! Byen har formået at bevare en stemning, der ellers hører svundne tider til. Der hersker en venlig og imødekommende atmosfære i både butikker og restauranter, og der er ikke langt til både spændende attraktioner og herlig natur. Et godt udgangspunkt for en vellykket familieferie.

Liseleje Strand er en dejlig bred sandstrand med meget børnevenligt badevand. I umiddelbar nærhed af stranden befinder sig både en stor parkeringsplads samt cafeer og et ishus.
På vejen ned mod Liseleje Strand ligger en lille skov på højre hånd. Her er den spændende naturlegeplads ”Havtyren” anlagt. Pladsen er stor, flot og indeholder blandt andet stativer til armgang, balancebomme, gynger og rutsjebane foruden ved et overdækket ”madpakkehus”. Selvfølgelig er selveste ”Havtyren” der også. Prøv at se om børnene tør klatre op på den . . . Naturlegepladsen har åbent hele året.
I samme område ca. 100 meter fra stranden og lige overfor ”Havtyren” finder I ”Liselegelandet”. Her er en adventure minigolfbane samt en rigtig fin bane med elektriske biler, børnene selv kan køre rundt i.

Uberørt og ganske enestående natur kan opleves fra turbåden M/S Frederikke, der sejler på Danmarks største sø Arresø. Sejlturen varer en times tid og starter ud fra adressen Arresødalvej 100 i Frederiksværk. Køreafstand fra Liseleje er ca. 9 km. Det er ligeledes muligt både at vandre og cykle langs søen. Turen hele vejen rundt er ca. 50 km.

Med udgangspunkt i Liseleje er der talrige muligheder for lystfiskeri i nærområdet: Isefjord, Roskilde Fjord, Kattegat, Arresø samt put-and-take søer bl.a. i Ølsted og Skævinge.

Omkring 6 km øst for Liseleje ligger Tisvilde Hegn – et pragtfuldt skovområde med gode faciliteter til forskellige typer friluftsaktiviteter. Skoven indeholder mange seværdigheder. Her kan I for eksempel opleve Sjællands største hede Melby Overdrev, en forsvunden landsby, en gammel slotsruin samt en rigtig troldeskov. Tisvilde Hegn har desuden ikke mindre end 59 gravhøje, hvoraf de fleste stammer fra bronzealderen.

Vil man gerne på cykeltur i ferien kan Nordkyststien fra Helsingør til Hundested anbefales. Denne rute går igennem Tisvilde Hegn og Melby Overdrev.

Stranden ud for Tisvilde Hegn er en 9 km lang, ren, hvid sandstrand med brede kystklitter og er især i højsæsonen naturligvis meget velbesøgt af badegæster.

Hillerød beliggende ca. 28 km sydøst for Liseleje er et oplagt og alsidigt udflugtsmål. Det smukke Frederiksborg Slot og Slotshave ligger med en malerisk og fantastisk placering ved bredden af Slotssøen i Hillerød. Slottet huser Det Nationalhistoriske Museum, der formidler og sætter danmarkshistorien i perspektiv gennem historiske portrætter, malerier, møbler og kunstindustri. Slotshaven byder på forskellige stilarter og er et stort og rekreativt område både for byens borgere og de mange tilrejsende turister.
Nyd også Hillerøds hyggelige gågade og atmosfærefyldte indkøbscenter SlotsArkaderne, som har et meget fint udvalg af specialbutikker, cafeer og restauranter med videre.

Privat sommerhusudlejning Liseleje - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Liseleje er i privat eje. Af samme årsag kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Liseleje. Når du vælger at leje sommerhus privat Liseleje hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service uanset hvor ferien går til gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Liseleje? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Liseleje hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Liseleje
På denne hjemmeside finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Liseleje. Feline har samlet sommerhuse Liseleje fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Liseleje på ét sted!

Leje af sommerhus Liseleje med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Liseleje med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Liseleje på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Liseleje nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Liseleje - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Liseleje. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Liseleje. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Liseleje hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Liseleje her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Liseleje, et feriehus Liseleje eller en feriebolig Liseleje er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Liseleje til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Liseleje nu!

Vælg mellem 70 sommerhuse

Andre artikler om Liseleje

Vis alle artikler om Liseleje

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.