Tisvildeleje er, specielt i sommerhalvåret, et livligt ferieområde ved den nordsjællandske kyst. Dejlig, børnevenlig strand og byen er omgivet at skøn natur, der indbyder blandt andet til cykel- og vandreture. I finder et stort og meget alsidigt udvalg af seværdigheder og attraktioner i ganske kort køreaftand.
Vælg mellem 146 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Tisvildeleje kun 500 fra vandet.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Tisvildeleje kun 500 m fra vandet. Nordsjælland har altid været et populært sommerhusområde med lange kyststrækninger, som gør området ideelt til badeferie. Emne nr. 160-G4013

Tisvildeleje er en populær destination, og særligt om sommeren er her livligt og fuld af aktivitet. Fra badebyen Tisvildeleje strækker sig en ca. 10 kilometer lang, pragtfuld børnevenlig sandstrand i vestlig retning. Faktisk løber hovedgaden i Tisvilde videre ud i en stor parkeringsplads ved stranden. Badevandet ved Tisvildeleje er rent og stranden er bemandet med livreddere i højsæsonen. Ved stranden er der etableret rampe for kørestolsbrugere, og der forefindes kiosk samt toiletfaciliteter. De charmerende, små badehuse på stranden er en gammel tradition, men bestemt stadig meget populær. Der er gode forhold til windsurfing og anden vandsport ved Tisvildeleje.

Går eller cykler man gennem Tisvilde Hegn og ud mod Liseleje kommer man forbi Troldeskoven. Den er en del af Tisvilde Hegns vestlige del, og består af 100-180 årige skovfyr, som vind og vejr har præget til et kroget og knortet udseende.

I højsæsonen juni-juli-august summer det af liv, når der hver lørdag afholdes et stort loppemarked på Birkepladsen i Tisvilde. Måske feriens mest unikke souvenir kan findes her?

Ikke blot området omkring Tisvilde men hele naturskønne Nordsjælland har mange dejlige cykelruter, der fører jer langs marker og skønne strande og igennem smukke skove. Nyd derfor ferietiden sammen med en skøn tur ud i det blå og husk picnickurven. . . Rutekort samt yderligere information og inspiration kan blandt andet fås hos de lokale turistbureauer.

Fredeligt, uberørt og ganske enestående natur kan opleves fra turbåden M/S Frederikke, der sejler på Danmarks største sø Arresø, som ligger cirka 20 km fra Tisvildeleje. Sejlturen varer en times tid og starter ud fra adressen Arresødalvej 100 i Frederiksværk. Det er ligeledes muligt både at vandre og cykle langs søen. Turen hele vejen rundt om Arresø er ca. 50 km lang.

Øresundsakvariet i Helsingør er Danmarks mindste saltvandsakvarium, men så afgjort en rigtig spændende attraktion. Her kan man få et kig under havoverfladen og opleve det fascinerende dyre- og planteliv, Øresund rummer. Der er børnevenlige røre-bassiner, hvor man kan holde en søstjerne i hånden eller klappe en krabbe. Man kan overvære dyrene bliver fodret, og der er altid en guide tilstede, som kan svare på spørgsmål om dyrene.

Helsingør er også hjemsted for M/S Museet for Søfart. Det er et unikt, underjordisk museum placeret i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet. I museets farverige verden mødes man af stribevis af udstillinger, der fortæller om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer både i fortid og nutid. Trænger I til en pause kan I hos M/S Cafe få stillet både sult og tørst, mens I nyder Danmarks smukkeste udsigt under jorden!

Tag på en hyggelig udflugt til Nordsjællands Fuglepark i Græsted, der har sæsonåbent fra primo april til og med skolernes efterårsferie. Parken har hele 250 fuglearter samt en række krybdyr og mindre pattedyr – blandt andet afrikanske dværggeder, som børnene gerne må kravle ind til og fodre. I det 600 kvadratmeter store tropehus med fire slags skildpadder, bronzesolfugl, silkeaber med videre, kan I nyde medbragt frokost i forhallen – eller alternativt ved borde og bænke rundt omkring i parken. Det daglige flyveshow med papegøjer og kakaduer afholdes kl. 12.30, og henholdsvis kl. 11.00 og 14.00 har I mulighed for at hjælpe dyrepasseren med at fodre de smukke australske lorier i den store voliere.

Leje af sommerhus i Tisvildeleje med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Tisvildeleje med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Tisvildeleje på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Tisvildeleje nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Tisvildeleje - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Tisvildeleje. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Tisvildeleje. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Tisvildeleje hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tisvildeleje her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Tisvildeleje, et feriehus i Tisvildeleje eller en feriebolig i Tisvildeleje er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Tisvildeleje til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tisvildeleje nu!

Vælg mellem 146 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
I gåafstand til vandet, butikker og restauranter. Dejligt roligt område.
Tisvilde
5 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Svært at komme til stranden
Tisvilde
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Lukket udstykning med mange ensartede huse. Gåafstand til strand og udenfor området er der fine stier op til tilgrænsende marker
Vejby Strand
9 voksne 5 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Häckar saknades, Önskat en karta över närområdet och närmaste väg till stranden.
Vejby Strand
6 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Barnebarn havde god glæde af rutsjebane på grunden. Kort afstand til strand og indkøb.
Vejby Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S