Her får I nem adgang til to skønne strande, som indbyder til nogle hyggelige og afslappende timer sammen med børnene. Naturområdet Heatherhill er som skabt til vandreture, og omegnen byder også på store kulturelle oplevelser i Hillerød. De venter også i Helsingør - og her finder I også hen ved 500 spændende butikker.
Vælg mellem 289 sommerhuse
Flot sommerhus til 8 personer beliggende i et meget populært sommerhusområde i Udsholt.
Flot træsommerhus til 8 personer med tilhørende anneks, beliggende i et meget populært sommerhusområde i Udsholt. Huset egner sig godt til to familier. Emne nr. 130-E06484

Udsholt Strand er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde i den nordlige del af Sjælland, lige ud til de skønne strande ved Kattegat. Både Udsholt Strand og den nærliggende Smidstrup Strand byder velkommen til nogle dejlige timer ved vandet sammen med børnene. Glæd dig til at slappe af sammen med familien på en dejlig, varm sommerdag, hvor solen skinner fra en klar blå himmel.

For dem der holder af at vandre i flot natur, er det nærliggende naturområde Heatherhill lige sagen. Det var tidligere ejet af en engelsk forretningsmand, der opkaldte det efter sin hjemegn. Det er flot, kuperet område hvor der bl.a. vokser lyng, vilde klitroser og enkelte træer. Af og til vil I få øje på de får, som er sat ud i dele af området for at holde græsset nede.

Fra Udsholt Strand er der nem adgang til de mange attraktioner, seværdigheder og oplevelser, som venter jer i Nordsjælland.

Frederiksborg Slot ligger smukt på tre små holme i slotssøen i Hillerød. Inden for slottets mure venter store kulturelle oplevelser for hele familien, mens de naturskønne omgivelser indbyder til fredfyldte havevandringer og sejlture. Her finder I Det Nationalhistoriske Museum , som fortæller 500 års danmarkshistorie gennem en rig samling af portrætter, historiemalerier, møbler og kunstindustri

I Helsingør venter et spændende besøg på det flotte og meget velholdte slot Kronborg, som er af de få steder i Danmark, som UNESCO har anerkendt som en del af verdens kulturelle arv. Når I nu er i byen så benyt også lejligheden til at opleve dens helt suveræne muligheder for shopping i hen ved 500 spændende butikker.

Leje af sommerhus Udsholt Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Udsholt Strand med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Udsholt Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Udsholt Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Udsholt Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Udsholt Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Udsholt Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Udsholt Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Udsholt Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo absolut ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Udsholt Strand, et feriehus Udsholt Strand eller en feriebolig Udsholt Strand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Udsholt Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Udsholt Strand nu!

Vælg mellem 289 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fik ikke rigtig set hvad der var i området. Dog kørte vi til stranden den sidste eftermiddag.
Udsholt
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Inget bra område för hundarna, man fick köra ca 15 minuter inåt landet för att hitta bra strövområde, fanns en plats nära som hette hundfält, men där gick alla hundar lösa och även lösa kor, så det valde vi bort. Superbrugsen i Gilleleje hade väldigt bra utbud. Inte så bra stränder, väldigt stenigt, en bra bit in till Gilleleje, så antingen fick man köra bil hela tiden, eller så måste man hyra cyklar, eller ha med sig hemifrån. lite tveksam till att rekommendera området, allt beror ju på vad man är ute efter :)
Smidstrup
4 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Der var dejlig roligt, tæt på strand men området var lidt svært at finde rundt i.
Udsholt
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Måske en anvisning til den korteste vej til strande.
Nordkysten
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stenstrand - vil ikke kalde det et sommerhus område - ingen købmand - faktisk ingenting.
Udsholt

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S