Hyggelige og rolige Rågeleje er beliggende midt i den pragtfulde, nordsjællandske natur, tæt ved Danmarks ældste skov fuld af naturseværdigheder og kun få kilometer fra den dejlige handelsby Helsinge. Attraktionerne Esrum Kloster og Louisiana er inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 207 sommerhuse
Pragtfuldt sommerhus til 8 personer beliggende i det populære ferieområde Rågeleje.
Pragtfuldt og veludstyret sommerhus til 8 personer beliggende i det dejlige og populære ferieområde Rågeleje. Stranden er en vidunderlig badestrand med gode læforhold samt gode forhold for wind- og kitesurfere. Emne nr. 130-E07010

Rågeleje var oprindeligt et lille fiskerleje, men er i dag hovedsagelig kendt som et sommerhusområde.
Stranden ved Rågeleje er en dejlig, lang badestrand med få sten og fint sand samt ganske gode læforhold. Rågeleje Strand vender mod nordvest, og da den ligger relativt ubeskyttet ud til Kattegat skaber det gode forhold for udøvelse af wind- og kitesurfing.

Området Heatherhill lidt uden for Rågeleje er et åbent, lyngbakket og fredet naturområde. Terrænet bestående af markante bakker og dale er blevet dannet under den seneste istid og indbyder til en skøn uforstyrret vandretur, hvor man kan nyde den ro og fred, der hersker!

Flot natur kan også nydes i Tibirke Bakker – et landskab ved den østlige del af Tisvilde Hegn. Området består af bølgede, store moræneskråninger med lyng, græs og lidt trævækst. Bakkernes højeste punkt er ”Udsigten”, 57 meter over havet, hvorfra man har fuldt udsyn over Tibirke Bakker. Der er flere forskellige vandreruter i områder blandt andet den 20 km lange Ellemosesti.

Et væld af naturseværdigheder finder I også i Gribskov cirka 18 km fra Rågeleje. Gribskov er Danmarks ældste skov og har landets største vildtlevende bestand af dådyr. Samtidig indeholder Gribskov adskillige fortidslevn, kulturelle mindesmærker og mange interessante naturområder. Det er tilladt både at færdes til hest og på cykel i skoven, hvis man følger de anviste regler. Der er ni afmærkede vandreruter i forskellig længde fra godt 2,2 til 13,5 km samt faciliteter som udsigtstårne og grillpladser.

Besøg også den spændende oplevelsesattraktion Esrum Kloster og Møllegård ca. 21 km fra Rågeleje. Stedet blev grundlagt af Cistercienserordenen i 1151 og blev betydningsfuld for cisterciensernes åndelige centrum. I dag er Esrum Kloster og Møllegård en attraktion, som udbyder et varieret program bestående af eksempelvis events, foredrag og familieaktiviteter - alt sammen med fortællingen om stedets kultur- og naturarv som fællesnævner.

I Humlebæk, ca. 36 km fra Rågeleje, ligger Louisiana Museum of Modern Art flot placeret i en stor, gammel park med udsigt over Øresund. Museet viser hvert år seks til otte større udstillinger af moderne og nutidig kunst og design. Louisiana Børnehus er et helt unikt, kreativt og inspirerende univers, der danner rammen om aktiviteter og værksteder, hvor børn og unge kan bruge deres fantasi og sanser og få en både oplevelsesrig og naturlig introduktion til kunstens verden.

Den hyggelige og levende handelsby Helsinge, 10 km syd for Rågeleje, har et stort og varieret udbud af specialbutikker, supermarkeder og restauranter. Helsinge har også Gribskov Svømmehal med fine faciliteter som sportsbassin, morskabs- og træningsbassin, småbørnsbassin, varmtvandsbassin, rutsjebane, sauna og dampbad.

Leje af sommerhus Rågeleje med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Rågeleje med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Rågeleje på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Rågeleje nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rågeleje - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Rågeleje. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rågeleje. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rågeleje hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rågeleje her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Rågeleje, et feriehus Rågeleje eller en feriebolig Rågeleje er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Rågeleje til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rågeleje nu!

Vælg mellem 207 sommerhuse

Områdeanmeldelser

21 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejlig beliggenhed tæt på strand og indkøb, kort afstand til byen med gode restauranter.
Udsholt
6 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Tæt på alt ;)
Rågeleje
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Stille og roligt område
Udsholt
6 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Vinterferie, ikke aktuelt for os, langt at gå med badetøj,
Udsholt
15 voksne 5 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Stranden, der ligger i gåafstand, er et besøg værd
Udsholt

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S