Glæd jer til en dejlig sandstrand og et flot landskab med bakker og stejle skrænter, der er som skabt til vandreture. Skulle I få trang til shopping, venter omkring 500 butikker i Helsingør; kig også ind forbi Kronborg, når I nu er i byen alligevel.
Vælg mellem 131 sommerhuse
Vejby Strand

Vejby Strand er attraktivt ferieområde, som ligger i et flot, kuperet landskab mellem Rågeleje og Tisvilde. Vejby Strand er det højeste sted langs hele den nordsjællandske kyst, og stejle skrænter rejser sig bag stranden. Fra toppen af dem er der en helt fantastisk udsigt ud over havet.

Ved kystsikringerne er der sandbund og rigtig fine forhold for børnefamilier. Glæd jer til en dejlig dag i sandet med udsigt til havet foran jer, og de høje, flotte skrænter bag jer.

Området er ideelt til vandreture. Tag f.eks. turen langs stranden mod øst til Rågeleje, forbi det utroligt flotte landskab Heather Hill, som i sin tid blev skabt af en gletcher. Det bakkede landskab blev på et tidspunkt købt af en engelsk forretningsmand, der opkaldte det efter sin hjemegn; derfra stammer det engelske navn. Andre fine naturoplevelser venter i Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn.

Skulle trangen til shopping komme over jer, der også råd for det. Smut en tur til Helsingør, hvor I kan gå på jagt efter gode tilbud i ca. 500 forskellige butikker. Når I nu er i byen, så kig også ind på det utroligt flotte slot Kronborg, der er et af de få steder i Danmark, som UNESCO har anerkendt som en del af verdens kulturarv.

Vælg mellem 131 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 8 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Det var koldt, så der var ikke så meget udeliv. Men det var OK at gå tur i.
Tisvildeleje
13 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Gode nuligheder for at handle. Fin legeplads til de små. Udforskede ikke nærområdet yderligere
Vejby Strand
5 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Svært at komme til stranden
Tisvilde
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Lukket udstykning med mange ensartede huse. Gåafstand til strand og udenfor området er der fine stier op til tilgrænsende marker
Vejby Strand
9 voksne 5 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Häckar saknades, Önskat en karta över närområdet och närmaste väg till stranden.
Vejby Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S