Glæd jer til en dejlig sandstrand og et flot landskab med bakker og stejle skrænter, der er som skabt til vandreture. Skulle I få trang til shopping, venter omkring 500 butikker i Helsingør; kig også ind forbi Kronborg, når I nu er i byen alligevel.
Vælg mellem 115 sommerhuse
Nyt og flot sommerhus til 6 personer beliggende kun 250 m fra vandet ved Vejby Strand.
Nyt og flot sommerhus til 6 personer beliggende kun 250 m fra vandet ved Vejby Strand. Huset ligger i et naturskønt og kuperet området tæt på det fredede naturomårde Heatherhill. Emne nr. 121-93-2352

Vejby Strand er attraktivt ferieområde, som ligger i et flot, kuperet landskab mellem Rågeleje og Tisvilde. Vejby Strand er det højeste sted langs hele den nordsjællandske kyst, og stejle skrænter rejser sig bag stranden. Fra toppen af dem er der en helt fantastisk udsigt ud over havet.

Ved kystsikringerne er der sandbund og rigtig fine forhold for børnefamilier. Glæd jer til en dejlig dag i sandet med udsigt til havet foran jer, og de høje, flotte skrænter bag jer.

Området er ideelt til vandreture. Tag f.eks. turen langs stranden mod øst til Rågeleje, forbi det utroligt flotte landskab Heather Hill, som i sin tid blev skabt af en gletcher. Det bakkede landskab blev på et tidspunkt købt af en engelsk forretningsmand, der opkaldte det efter sin hjemegn; derfra stammer det engelske navn. Andre fine naturoplevelser venter i Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn.

Skulle trangen til shopping komme over jer, der også råd for det. Smut en tur til Helsingør, hvor I kan gå på jagt efter gode tilbud i ca. 500 forskellige butikker. Når I nu er i byen, så kig også ind på det utroligt flotte slot Kronborg, der er et af de få steder i Danmark, som UNESCO har anerkendt som en del af verdens kulturarv.

Leje af sommerhus Vejby Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Vejby Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Vejby Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Vejby Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vejby Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Vejby Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vejby Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vejby Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vejby Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Vejby Strand, et feriehus Vejby Strand eller en feriebolig Vejby Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Vejby Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vejby Strand nu!

Vælg mellem 115 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S