Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.
Vælg mellem 236 sommerhuse
Fantastisk bjælkehus til 6 personer kun få hundrede meter fra vandkanten i Gilleleje.
Fantastisk bjælkehus til 6 personer kun få hundrede meter fra vandkanten i Gilleleje. Huset er beliggende på en ugenert grund med direkte udgang til naturskønne omgivelser. Emne nr. 090-33702

Der er to dejlige og børnevenlige sandstrande ved Gilleleje, nemlig Gilleleje Veststrand og Strandbakkerne, som ligger øst for havnen. Glæd jer til at hygge jer og slappe af med børnene på Sjællands nordligste spids. Byg sandslotte, sop i vandkanten og nyd livet i det varme sand mens solen skinner fra en skyfri himmel.

Gilleleje var oprindeligt en fiskerby, og det er faktisk en af de få byer i Danmark som stadig har en aktiv fiskerflåde. Kutterne lægger stadig til her og losser deres fangst, og Gilleleje Havn har udviklet sig til at være den største fiskerihavn på Sjælland. Det betyder at der altid er liv og aktiviteter på havnen. Samtidig findes de smalle gader med de små, charmerende fiskerhuse fra tidligere tider stadig, og er med til at skabe en charmerende forbindelse mellem fortid og nutid.

Tag en tur igennem det flotte landskab med Nordsjællands Veterantog. Tag plads i de gamle vogne som et damplokomotiv trækker igennem skove og forbi frodige marker. I den åbne ”skovvogn” kommer I ekstra tæt på det hele; her bliver indtrykkene, lydene og lugtene fra omgivelser nemlig meget nærværende.

En gang om året bliver tiden skruet tilbage til middelalderen når der afholdes marked på Esrum Kloster & Møllegård. Her er masser af gode tilbud, gøglere, troubadurer, munke, dansere og mange andre godtfolk. Blandt dem er tempelriddere som viser hvordan man skyder med bue og pil og hvordan en ridder slås. I klostergården bliver der lavet helstegt pattegris, og den gode klosterøl flyder. Glæd jer til nogle spændende oplevelser sammen med børnene.

Leje af sommerhus Gilleleje med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Gilleleje med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Gilleleje har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Gilleleje nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gilleleje - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Gilleleje. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Gilleleje. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Gilleleje hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gilleleje her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Gilleleje, et feriehus Gilleleje eller en feriebolig Gilleleje er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Gilleleje til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gilleleje nu!

Vælg mellem 236 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fik ikke rigtig set hvad der var i området. Dog kørte vi til stranden den sidste eftermiddag.
Udsholt
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Inget bra område för hundarna, man fick köra ca 15 minuter inåt landet för att hitta bra strövområde, fanns en plats nära som hette hundfält, men där gick alla hundar lösa och även lösa kor, så det valde vi bort. Superbrugsen i Gilleleje hade väldigt bra utbud. Inte så bra stränder, väldigt stenigt, en bra bit in till Gilleleje, så antingen fick man köra bil hela tiden, eller så måste man hyra cyklar, eller ha med sig hemifrån. lite tveksam till att rekommendera området, allt beror ju på vad man är ute efter :)
Smidstrup
4 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Der var dejlig roligt, tæt på strand men området var lidt svært at finde rundt i.
Udsholt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område. Dog var der sten og tang ved stranden så man ikke kunne ligge der eller bade
Gilleleje
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stenstrand - vil ikke kalde det et sommerhus område - ingen købmand - faktisk ingenting.
Udsholt

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S