Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordjylland privat weekend. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 3.863 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 088-1216
Emne nr. 088-1216

Lej dit sommerhus Nordjylland privat weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har behov for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at sammensætte helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos os. Tag på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et skønt sommerhus Nordjylland privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du mindst vælger 3 overnatninger i sommerhuset. Det skyldes at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget at få en overnatning mere. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du booker et af dem gennem Feline får du til hver en tid flest huse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus Nordjylland privat weekend hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Nordjylland privat weekend hos os.

På denne måde får du flest muligt sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Super dejligt område. Stranden og vandet er fascinerende, spændende og utroligt børnevenligt.

Et godt område med en god og børnevenlig strand og Hals er en hyggelig by.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Nordjylland privat weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordjylland privat weekend til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordjylland privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Glimrende mulighed for at søge feriebolig. Nemt at søge feriebolig, relevante filtre, så man hurtigt kan finde lige præcis det, man søger efter. Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten.

Det er ikke så ringe endda! :-) Super nem og overskuelig hjemmeside og så gør det heller ikke noget at de også er bedst og billigst! Har brugt dem efterhånden mange gange nu :-)

Nemmere kan det ikke være. Det er da en fornøjelse med en hjemmeside der virker.

Vælg mellem 3.863 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler