Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordjylland 14 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 127 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 088-1405
Emne nr. 088-1405

Lej dit sommerhus Nordjylland 14 personer her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Nordjylland 14 personer hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Nordjylland 14 personer.

Det koster dig ingen ting at få de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Nordjylland 14 personer til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser i området

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser, grænsende op til en golfbane. Centrum af Løkken nås til fods på en små tyve minutter, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales! Og så er der jo strandene! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind!

Dejligt område, med masser af attraktioner i området. Alletiders for børnefamilier.

Super dejligt område. Stranden og vandet er fascinerende, spændende og utroligt børnevenligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Nordjylland 14 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordjylland 14 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordjylland 14 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Lethedsgaranti :) Jeg har lejet et sommerhus... Stort plus det var meget let at pejle sig hen på hvad man gerne ville have uden alle unødvendige tilbud...

Kan varmt anbefales. Har booket flere gange hos Feline uden der har været nogen problemer. Vil klart anbefale det til andre. Er ikke sidste gang jeg gør det :)

God hjemmeside, nem booking, gode huse, gode last minute tilbud. Har brugt dem flere gange, altid en god oplevelse. Kan kun anbefales.

Vælg mellem 127 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler