Et sommerhus Nordjylland 12 personer er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 257 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 130-A08498
Emne nr. 130-A08498

Lej dit sommerhus Nordjylland 12 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Nordjylland 12 personer her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Nordjylland 12 personer hos Feline.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Pragtfuldt område, fred og ro. Vi gik rigtig mange, lange ture i den pragtfulde natur og dyreliv.

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser, grænsende op til en golfbane. Centrum af Løkken nås til fods på en små tyve minutter, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales! Og så er der jo strandene! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind!

Fint område med mange muligheder.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Nordjylland 12 personer hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordjylland 12 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordjylland 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Super nemt, alt var enkelt.

Gode oplevelser. Vi har lejet sommerhus gennem Feline flere gange og har alle gange været meget tilfreds. De har rimelige priser og god service, vi kan kun anbefale dem.

Kan varmt anbefales. Har booket flere gange hos Feline uden der har været nogen problemer. Vil klart anbefale det til andre. Er ikke sidste gang jeg gør det :)

Feline levede op til vores forventninger. Har lejet feriehus i TYSKLAND før, aftalen levede op til forventningerne.

Vælg mellem 257 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler