Nyd det idylliske efterår i Danmark og tilbring en uforglemmelig ferie med familien. En behagelig og familievenlig atmosfære og mange aktivitetsmuligheder giver de perfekte betingelser for en afslappende familieferie i et sommerhus.
Vælg mellem 929 sommerhuse Destinationer under Danmark
Efterårsferie Danmark pool 090-05702
Efterårsferie i Danmark med pool (Emnenr. 090-05702). Hold efterårsferie i rolige omgivelser. Nyd den flotte panoramahavudsigt fra både husets terrasse og den lækre pool afdeling.

Særligt eftertragtet er et sommerhus med pool i uge 42. Det er der gode grunde til. Danmarks vidunderlige strande, bølgende klitlandskaber og uberørte naturlandskaber er nemlig lige så skønne om efteråret. Efterårssolen og de behagelige temperaturer kan nydes i fredelige omgivelser i Danmark. Familien kan slappe af med en spadseretur på stranden, flyve med drage eller hygge sig med en familiepicnic. Med den rigtige påklædning kan alt lade sig gøre.

Især et sommerhus med indendørs pool i uge 42 giver de ideelle betingelser for en afslappende efterårsferie i Danmark. En hyggelig feriebolig er det perfekte udgangspunkt for en rolig familieferie, der ikke mindst er rigtig god for alle i familien på denne tid af året, inden vinteren står for døren.

Mange af sommerhusene er ikke kun udstyret med pool, men har også sauna og pejs, så intet står i vejen for et behageligt ophold i sommerhuset. Især i efteråret, som er inden for lavsæsonen i Danmark, kan den magiske feriedestination nydes i fulde drag.

Efterårsferie Danmark pool 088-BL1777
Efterårsferie i Danmark med pool (Emnenr. 088-BL1777). Nyd en afslappende efterårsferie i dette feriehus, der har flere luksuriøse faciliteter som swimmingpool, sauna og spa.

Danmarks ferieområder byder på fantastiske landskaber, der inviterer til lange vandreture samt hyggelige cykelture. Danmarks mangfoldige flora og fauna er med til at gøre hver udflugt til en spændende opdagelsesrejse.

Highlights i naturen findes blandt andet på Jyllands nordlige spids med "Grenen" eller „Råbjerg Mile“, som er Danmarks største vandreklit, og som fortryller ved første øjekast og medvirker til at gøre ferien i Danmark til en sand fornøjelse. Disse uforglemmelige øjeblikke med familien i naturen skaber minder for både børn og voksne.

Familier med interesse for sport kan også dyrke vandsport langs de danske kyster om efteråret. Det er også muligt at nyde solen på stranden med en god bog, og for alle er efterårsferien den perfekte energikilde uanset interesse.

Efterårsferie Danmark pool 090-05822
Efterårsferie i Danmark med pool (Emnenr. 090-05822). Nyd efterårsferien med familien i dette feriehus med indendørs pool, hvor der er mange timers sjov for både store og små.

Men også Danmarks byer, bidrager til den hyggelig atmosfære. Smukke gamle handelsbyer med hyggelige gågader inviterer til shopping- og slentreture. Enhver, der tror, at kun København er charmerende, har endnu ikke besøgt bl.a. Ribe, Aarhus, Skagen, Aalborg, Løkken, Mariager og Odense.

Især de idylliske småbyer rundt i Danmark er betagende med deres helt egen charme og giver familier mulighed for at nyde bylivet. Her lokker ikke kun familievenlige restauranter og caféer, men også bemærkelsesværdige museer byder på mange overraskelser.

Vælg mellem 929 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark