På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
Vælg mellem 438 sommerhuse Destinationer under Sejerø Bugt
Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
Emne nr. 160-F3338

Højdepunkterne på enhver familietur til Sejerø Bugt inkludere de smukke strande. Ordrup stranden er en af de mest populære strande i området. På varme sommerdage er stranden perfekt til at tage familien med for at solbade, tage på picnic og endda svømme i den stille bugt. Det naturskønne Ordrup Næs syd for Sejerø Bugt stikker ud i havet. Her veksler sandstrandene med smukke stenstrande., hvor især børn elsker muligheden for at samle helt specielle sten. I højsæsonen ligger der en række restauranter og caféer langs hovedgaden, hvor de sultne gæster har mulighed for at få noget dejligt mad efter en lang dag på stranden.

Korevlerne strand er hjertet af Sejerø Bugt. I år 1902 dannede en voldsom storm lagunen Korevlerne. Den smukke naturlige strand er dannet af en lille opstrøms sandbank. Ved Ellinge Skovvej er der en offentlig parkeringsplads. Derfra er der ca. 5 minutters gang til stranden gennem flere stier og små gangbroer. Strandelen Gudminderup er en af de smukkeste ved Korevlerne stranden. Sandet ved Gudminderup er meget lyst og fint. Udover det specielle naturlandskab åbner der om sommeren en hyggelig lille strandbar, hvor der også er et sjovt legehjørne til børnene.

Nord for Ordrup Strand ligger Veddinge Bakker. De frodige grønne bakker er lette af vandre i. Herfra kan du nyde en ubeskrivelig udsigt over landskabet og det mørkeblå hav. Familier med firbenede venner kan finde deres vandreparadis i Høve Skov hundeskov. Området til hunde består af en åben skov, der ligger mellem Vedding og Høve, og når ned til havet.

Hvis man godt kan lide friske fisk, er det helt sikkert værd at besøge fiskerestauranten Restaurant Havnebyen. Her servere de friskfanget fisk er og derudover en af hovedattraktionerne på Sjællands Odde.

De største steder i oplandet ved Sejerø Bugt er Asnæs og Vig. På de stormfulde dage kan man tage familien med i svømmehallen, gå en tur i biografen eller besøge Odsherred Kunst Museum. Mellem april og oktober kan man se værkerne fra kunstnergruppen Odsherred Maler, der blev grundlagt i de 20. århundrede, på museet. Om sommeren åbner Vikærgaard sine døre, og her kan man finde en stor legeplads for børn og en dejlig hundepark. I gårdbutikken kan du købe lækre varer og i gårdens restaurant kan du fylde din sultne mave med dejlig mad.

Det er muligt at tage på omfattende cykelture, som er tilpasset hedemarken, der er beliggende i et smukt naturlandskab, som viser sine besøgende den oprindelige stenet kyst.

Eventyrlystne familier kan tage en endagstur til øerne Nekselø og Sejerø fra Havnsø færgen. Overfarten tager enten 20 minutter eller 1 time, alt efter hvor man skal hen. Øerne er tyndt befolket og præsentere sig fra sin oprindelige naturskønne side. Man kan her opdage utallige sjældne fugle- og plantearter.

GeoPark Odsherred, der ligger mellem Sejerø Bugt og Isefjorden, er et af områdets must-sees. Hundreder af gravhøje dækker parkens imponerende kamme. Især Kalkberg Klint Bakker, Vejerhøj Vindekilde og Esterhøj tilbyder den bedste udsigt.

Leje af sommerhus i Sejerø Bugt med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Sejerø Bugt med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Sejerø Bugt på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Sejerø Bugt - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Sejerø Bugt. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Sejerø Bugt. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sejerø Bugt her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sejerø Bugt, et feriehus i Sejerø Bugt eller en feriebolig i Sejerø Bugt er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Sejerø Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sejerø Bugt nu!

Vælg mellem 438 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Huset ligger ud til en trafikeret vej. Der er en port man kan lukke så ens hund kan løbe trygt rundt. Kort køretur til stranden
Ellinge Lyng
12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Så smukt
Ordrup
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ubegribeligt - Danmark fra sin bedste side.
Veddinge Bakker
6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Stranden er rigtig fin, men synes der er megen trafik på de smalle veje i sommerhus området
Gudmindrup
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur
Veddinge Bakker

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S