Et roligt og fredfyldt ferieområde i dejlig natur – tæt ved en lang række spændende attraktioner er, hvad der venter jer i Ordrup. Den hyggelige handelsby Holbæk ligger kun 26 km væk, og hele området indbyder både til aktivt friluftsliv og afslapning.
Vælg mellem 128 sommerhuse
I det naturskønne område ved Stenstrup Lyng ligger dette dejlige feriehus til 6 personer kun 1 km fra god badestrand.
I det naturskønne område ved Stenstrup Lyng ligger dette dejlige feriehus til 6 personer kun 1 km fra god badestrand. Til huset hører en dejlig have med græsplæne, hvor der kan leges og spilles bold. Emne nr. 090-39110.

Ordrup i Nordvestsjælland er en dejlig rolig og fredelig feriedestination omgivet af både vand og skov, der giver perfekte muligheder for mange former for vandsport, badning og friluftsliv. Nærmeste større by er Holbæk, beliggende 26 km sydøst for Ordrup. I Holbæk er der gode muligheder for shopping i de hyggelige handelsgader eller byens indkøbscentre, samt mange dejlige spisesteder for enhver smag og pengepung.

Ordrup Strand er en hyggelig og familie- og handicapvenlig sandstrand i skønne omgivelser ved Sejerøbugten. Der er parkeringsplads, toiletfaciliteter samt strandterrasse med borde/bænke. Desuden gode surfmuligheder fra stranden. Her kan I sagtens nyde nogle solskinsrige, afslappende timer på stranden, og måske endda afslutte dagen med en gåtur i vandkanten mens solen går ned til lyden af sagte bølgeskvulp.

Høve Strand, en dejlig og børnevenlig sandstrand med klitter, ligger kun 12 km fra Ordrup. Stranden ligger ligeledes naturskønt ud til Sejerøbugten i rolige og fredelige omgivelser. Der er livredder i sommerperioden samt kiosk, toilet og nærliggende parkeringsplads. Høve Strand er velegnet til både kite- og windsurfing.

I hele Odsherred findes mange muligheder for lystfiskeri. Langs Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt er der mange gode kystfiskepladser, og foretrækker I fiskesøer er der bl.a. Brynshøj Put & Take samt Trane Sø Ørredfiskeri – begge beliggende ved Højby (22 km fra Ordrup).

Med udgangspunkt i Ordrup kan I med fordel begive jer ud i Odsherreds pragtfulde cykelterræn, der indbyder til en masse dejlige udflugter. Eksempelvis har området Hønsinge Lyng (14 km) en dejlig, kuperet natur med både skov samt fyr- og granplantager, der ligeledes er velegnet til en god, uforstyrret vandretur.

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland (22 km) er et eldorado for legebørn i alle aldre. Udforsk de mange forlystelser og aktiviteter – der er mere end 60 forskellige, og husk endelig badetøjet, for her findes også Sjællands største, udendørs vandland. Vær i øvrigt opmærksom på, at de mange legeområder, ”Juglestien” og den udfordrende ”Klatrefidus” kræver praktisk fodtøj!

I Odsherred Eventpark (18 km) er der i sæsonen april til og med oktober mulighed for at prøve kræfter med en lang række udendørs aktiviteter som eksempelvis paintball, fodboldgolf og lerdueskydning. Desuden tilbyder Odsherred Eventpark opsætning af en sjov og anderledes konkurrence – Eventgames Sjælland. Disciplinerne der her dystes i er øksekast, bueskydning, pusterør, sømblok, skovsave og skydning med gevær, og det hele foregår naturligvis under kyndig vejledning og overvågning af stedets instruktører.
Hen over året afholdes der mange hyggelige markeder i Odsherred – lige fra kræmmer- og loppemarkeder til kunst- og fødevaremarkeder. Få nærmere information hos VisitOdsherred i Nykøbing Sjælland (28 km).

Knap elleve kilometer fra Ordrup ligger Odsherred Zoo Rescue. Parken har 600 eksotiske dyr og tilbyder et trygt og blivende hjem til dyr, der har været igennem hårde strabadser. Oplev Danmarks største samling af sydamerikanske aber, fugle og krybdyr fra Sydamerika, og ude i parken møder I bl.a. kameler, zebraer, strudse og kænguruer samt de altid populære klappe-geder. Her er en dejlig naturlegeplads, som børnene rigtig kan slå sig løs på. I Odsherred Zoo Rescure er I desuden velkommen til at deltage, når dyrene fodres.

Leje af sommerhus i Ordrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Ordrup med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Ordrup på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Ordrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Ordrup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Ordrup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Ordrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Ordrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ordrup her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Ordrup, et feriehus i Ordrup eller en feriebolig i Ordrup er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Ordrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ordrup nu!

Vælg mellem 128 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Så smukt
Ordrup
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ubegribeligt - Danmark fra sin bedste side.
Veddinge Bakker
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur
Veddinge Bakker
9 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Spændende varieret natur.
Ordrup
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Godt sommerhus område . Tæt på skov og strand . Ca 10 min til nærmeste indkøb i vinter halvår . Sommerperiode er der mini golf , restauranter , café osv åbent
Ordrup

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S