Et roligt ferieområde med dejlige strande og masser af skøn natur, der indbyder til udflugter til fods, på cykel eller hesteryg. Sæt en dag af til et besøg i familieparken Sommerland Sjælland, og tag på en hyggelig shoppetur i den aktive købstad Nykøbing Sjælland.
Vælg mellem 152 sommerhuse
Lyst og moderniseret sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser i det kendte område Hønsinge Lyng.
Lyst og moderniseret sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser i det kendte område Hønsinge Lyng. Huset ligger på en 2157 m² stor naturgrund og ca. 1200 m fra stranden. Lukket have med græsplæne som indbyder til masser af udendørs spil og leg. Emne nr. 090-42815

Syd for Sjællands Odde mellem Vig og Ellinge Lyng ligger det rolige og hyggelige ferieområde Hønsinge Lyng. Stranden ved Hønsinge Lyng er en børnevenlig sandstrand, hvor vandet kun langsomt bliver dybt, og her er god plads til at lege, soppe, flyve med drage, samle flotte sten eller lede efter rav. I det hele taget har Odsherred et stort udbud af familievenlige badestrande som eks. Gudminderup Strand, der har Blåt Flag klassifikation og er en meget børnevenlig, bred sandstrand med klitter. Vandet er lavt langt ud og stranden er bemandet med livreddertårn i højsæsonen. Ved stranden er der toiletter samt en nærliggende parkeringsplads.

Den dejlige natur omkring Hønsinge Lyng indbyder til skønne cykel- og vandreture. I kan også vælge at opleve Odsherreds skønne natur fra hesteryg. Udflugter på islandske heste udbydes eksempelvis både hos Stokkebjerg Naturridning og Wallebogård Naturridning. Turene er af forskellig sværhedsgrad og længde, men giver alle en vidunderlig og anderledes naturoplevelse.

I hele Odsherred findes mange muligheder for lystfiskeri. Langs Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt er der mange gode kystfiskepladser, og foretrækker I fiskesøer er eksempelvis Brynshøj Put & Take samt Trane Sø Ørredfiskeri - begge beliggende ved Højby (9 km fra Hønsinge Lyng) oplagte.

Kun 8 km fra Hønsinge Lyng ligger forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Stedet er et eldorado for legebørn i alle aldre. Lad hele familien slå sig løs og udforsk de mange forlystelser og aktiviteter – over 60 forskellige! Husk også badetøjet, så I kan nyde Sjællands største, udendørs vandland. Vær forøvrigt opmærksom på, at de mange legeområder, ”Juglestien” og den udfordrende ”Klatrefidus” kræver praktisk fodtøj!

Den hyggelig og gamle købstad Nykøbing Sjælland er handelscentrum i Odsherred, og har på trods af sine kun ca. 6.000 indbyggere et imponerende udbud af specialbutikker og spisesteder. I Nykøbing Sjælland kan I også lægge vejen forbi det flotte og spændende Hempel Glasmuseum, der har åbent i sæsonen primo maj til ultimo oktober. Attraktionen huser Nordeuropas største private glassamling fra oldtidsglas til moderne glaskunst. I forbindelse med museet ligger det lille glasværksted ”GlasSpiren”. Det er et glasværksted for hele familien, hvor der er mulighed for at få dekoreret og sandblæst sine egne glas ud fra et stort udvalg af former og mønstre.

Leje af sommerhus i Hønsinge Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Hønsinge Lyng med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Hønsinge Lyng har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Hønsinge Lyng nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hønsinge Lyng - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Hønsinge Lyng. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hønsinge Lyng. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Hønsinge Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hønsinge Lyng her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hønsinge Lyng, et feriehus i Hønsinge Lyng eller en feriebolig i Hønsinge Lyng er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Hønsinge Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hønsinge Lyng nu!

Vælg mellem 152 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
dejligt område
Ellinge Lyng
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Odsherred er et skønt område med smuk natur og gode indkøbsmuligheder i fx hyggelige Nykøbing. Der er ligeledes mange julemarkeder og kunstnere at besøge i området.
Høve Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Parkeringspladsen egner sig ikke til en stor bil
Sejerø Bugt
4 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Flot område med megen natur, minus at skulle over meget trafikkeret vej for at komme på stranden
Vig Lyng
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ligger tæt på lækker strand
Høve Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S